Witam, już od dłuższego czasu chciałem napisać na forum o tym problemie, ale jakoś do tej pory mi to nie przeszkadzało aż do teraz. Mianowicie Istat Menus nie pokazuje mi w ogóle danych o procesorze, czy to tylko u mnie tak jest czy u was także? Mam MacBooka Pro 13 cali z 7 godzinna baterią oczywiście unibody. Jeśli macie jakieś rozwiązanie tego problemu chętnie bym z niego skorzystał.

Istat Menus problem
Rozpoczęty przez
Mikato
, 07 gru 2009 20:26
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 grudnia 2009 - 20:26
Napisano 08 grudnia 2009 - 14:09
Nikt nie ma takiego problemu?

Napisano 08 grudnia 2009 - 21:18
...a o jakie dane Ci chodzi ? Masz temp. proca przecież a wyświetlasz info o temperaturach. Sprzęt mam identyczny i identyczne menu w Istat
Napisano 08 grudnia 2009 - 21:22
No właśnie, przecież jest podana info o procesorze... To tam, gdzie pisze CPU ;-)
---- Dodano 08-12-2009 o godzinie 21:24 ----
Chyba, że chodzi Ci o voltages i current... u mnie są w takim razie podane te dane. Może jakiś błąd w odczycie? Potrzebne Ci to do czegoś? Ja bym się generalnie tym nie przejmował, i tak komputer tym steruje i nie masz na to wpływu. Może bawiłeś się*czymś jak CoolBook - ale nie powinien on wywołać takich rzeczy i tak
---- Dodano 08-12-2009 o godzinie 21:24 ----
Chyba, że chodzi Ci o voltages i current... u mnie są w takim razie podane te dane. Może jakiś błąd w odczycie? Potrzebne Ci to do czegoś? Ja bym się generalnie tym nie przejmował, i tak komputer tym steruje i nie masz na to wpływu. Może bawiłeś się*czymś jak CoolBook - ale nie powinien on wywołać takich rzeczy i tak
Napisano 11 grudnia 2009 - 20:51
Własnie chodzi mi o cpu voltage, chcialbym wiedziec jaka jest wartosc aktualna tego parametru. No i mam tego coolbooka zainstalowanego, ktory sobie dziala w tle, ale to nie moze byc jego wina bo przed nim tez nie mialem tego. Moze jakas blokada na procesorze?
Napisano 11 grudnia 2009 - 21:00
iStat przy instalacji chce coś tam zainstalować a propos procesora właśnie - na pewno tozainstalowałeś?
Napisano 11 grudnia 2009 - 21:30
Wlasnie sciagam z netu aktualna wersje i zobacze czy trza cos tam wiecej zainstalwac odnosnie cpu, zaraz dam znac co i jak.
---- Dodano 11-12-2009 o godzinie 21:34 ----
Wiec iStatMenus ma instalator,ktory automatycznie instaluje program i nie potrzeba nic dodatkowego do procesora zainstalowac. Moze jest jakis sposob na zainstalowanie tego czegos manualnie? i skad to pobrac? zeby mi parametry cpu sie wyswietlaly?
---- Dodano 11-12-2009 o godzinie 21:34 ----
Wiec iStatMenus ma instalator,ktory automatycznie instaluje program i nie potrzeba nic dodatkowego do procesora zainstalowac. Moze jest jakis sposob na zainstalowanie tego czegos manualnie? i skad to pobrac? zeby mi parametry cpu sie wyswietlaly?
Napisano 10 kwietnia 2010 - 19:06
No i dupa blada zrobilem upgrade 10.6.3 i colbooka potrzebuje w wersji 2.17 a do tego te parametry cpu by się przydały, może efi nonwszy potrzebny? Czy jest tu na forum jakiś expert?
Napisano 10 kwietnia 2010 - 19:09
Acha to są parametry mojego sprzętu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych