Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

ipod nano 4g problem z przywróceniem ustawień oraz brak reakcji na wciskanie klawiszy

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Padawan

Padawan
  • 1 posts

Posted 06 December 2009 - 21:22

Wczoraj wieczorem podczas słuchania muzyki, touch wheel mojego ipoda 4g nagle przestał działać to samo stało się z klawiszami. Reagował tylko na blokowanie i odblokowanie holda. Ipod grał, zmieniał piosenki gdy sie nim potrząsało. Postanowiłem przywrócić ustawienia fabryczne ipoda , sformatowało mi go , instalacja oprogramowania wyglądała jakby przebiegła pomyślnie jednak biały ekran z napisem "do not disconnect" nie chciał zniknąć. Po odłączeniu i podłączeniu ipoda wyskoczył komunikat, że ipod jest w trybie awaryjnym i wymaga przywrócenia ustawień fabrycznych. Można tak robić w nieskończoność . Próbowałem go resetować, wchodzić w diagnositic mode jednak ipod, mam wrażenie ,że reaguje wyłącznie na suwak hold. Po wysunięciu ipoda napis zmienia się na "ok to diconnect" a wyświetlacz dalej jest zapalony. Rozładowałem go jednak i to nie poskutkowało . Proszę o pomoc , gwarancja skończyła mi się dwa miechy temu. Ipod nie był narażony na żadne upadki ani na pewno nigdzie nie zawilgł...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users