Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

The Sims 2 - problem z instalacją

• Zamknięty Temat jest zamknięty
81 odpowiedzi w tym temacie

#51 victoria

victoria
  • 25 postów

Napisano 23 listopada 2006 - 19:00

beznadziejny ten komputer. tylko "ok" nic innego...

#52 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 postów

Napisano 23 listopada 2006 - 19:02

Każdy sądzi według siebie, dla mnie jest to jedyna tak dobrze stworzona od podstaw konstrukcja. Ale mówiłaś że potem jeszcze coś się pokazuje

#53 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 23 listopada 2006 - 19:03

Komputer beznadziejny... :) tak to jest jak się nie wie co się kupuje i nie umie się tego używać :) Też mam imaca.

#54 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 23 listopada 2006 - 19:06

Chyba nic nie będzie z tej instalki. My tu oczymś mówimy a później znowu pojawiają się 3kropki...

#55 victoria

victoria
  • 25 postów

Napisano 23 listopada 2006 - 19:06

nie. najpierw pokazuje sie to ze jest blad a potem ze powinnam zrobic wolne miejsce na dysku i od nowa sprobowac zainstalowac gre... no bo ja sie nie znam. a z tego co widze to dla was tez cos nowego...o czym oczywiscie macie pojecie ale chyba pierwszy raz ktos wam zadaje to pytanie.

#56 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 23 listopada 2006 - 19:08

WIEM!!!!!!!!!!! Otwierasz simsy na obrazie płyty!!!! Weź tą ikonkę co na nią klikasz żeby otworzyć przeciągnij(skopiuj) do folderu Applications.

#57 victoria

victoria
  • 25 postów

Napisano 23 listopada 2006 - 19:10

czy jest to mozliwe ze wam sie nie uda mi pomoc? no i co jak juz to bedzie w aplikacjach? no bo jak w tym folderze kliknelam na simsy to to samo okienko mi sie pokazalo...

#58 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 postów

Napisano 23 listopada 2006 - 19:22

The Sims 2 - problem z instalacją ...

#59 SlimPaul

SlimPaul
  • 152 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 listopada 2006 - 19:49

Po co kupowałaś maka jak kompletnie się na nim nie znasz!?:-x

#60 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 postów

Napisano 23 listopada 2006 - 19:53

Na pewno naopowiadano jej jakichś cudownych rzeczy o Maku tylko zapomniano powiedzieć że tylko wtedy kiedy ma się conajmniej podstawową wiedzę na temat Maka, szwedzki styl życia i brak 1-go celu w życiu - gier.

#61 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 23 listopada 2006 - 20:20

tylko wtedy kiedy ma się conajmniej podstawową wiedzę na temat Maka

Raczej na temat komputera.

#62 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 postów

Napisano 23 listopada 2006 - 20:52

jbwm Hehe dobre! O tym nie pomyślałem :)

#63 mikemaj

mikemaj
  • 769 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 26 listopada 2006 - 20:55

Wiesz co victoria? Radzę ci przejść się do kogoś kto zna się na makach, lub do iSpotu. Pokazać im ten wątek, oraz powiedzieć żeby nauczyli cię podstawowej obsługi komputera. Moim zdaniem najlepsze wyjście.

#64 Bednar

Bednar
  • 241 postów
  • SkądKatowice, Poland, Poland

Napisano 26 listopada 2006 - 21:33

Nie żebym się śmiał z cudzego problemu ale ten wątek strasznie śmiesznie się czyta :P ja proponuje to przenieść do działu "[FUN] Gry ,texty ,foty ,linki - wszystko co śmieszne" hehe :P

#65 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 postów

Napisano 26 listopada 2006 - 21:46

To nie jest śmieszne - to jest tragiczne jakie osoby dorywają się do komputerów za wiele tysięcy złotych nie mając wogóle o nich pojęcia i jeszcze pospieszać mnie tłumacząc się że siostra już sie niecierpliwi bo musi pograć w pieprzone simsy jakby to jakiś azot był

#66 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 26 listopada 2006 - 21:48

6.

jesteście pewni, że victoria jest prawdziwa ?

Bo mi się wydaje, że chyba ktoś tu niezłe jaja sobie z nas robi...

#67 SlimPaul

SlimPaul
  • 152 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 listopada 2006 - 21:52

może próbuje zainstalować simsy na windowsa na macu? Jak chce grać to niech sobie kupi konsole.Przynajmniej nie będzie miała problemów z instalacją

#68 Bednar

Bednar
  • 241 postów

Napisano 26 listopada 2006 - 21:53

6.

jesteście pewni, że victoria jest prawdziwa ?

Bo mi się wydaje, że chyba ktoś tu niezłe jaja sobie z nas robi...

Tez tak myślałem ale jej problem wydaje się być prawdziwy mało prawdopodobne żeby nasz żartowniś podszywacz sam go wymyślił w tak drobnych szczegółach;)

#69 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 postów

Napisano 26 listopada 2006 - 21:55

Ja nie wierze w podwodne cywilizacje, w świętego mikołaja i g.... mnie obchodzi czy victoria istnieje czy nie ważne że osoba, która kupuje komputer za mniej więcej 5tyś PLN i nie wie nawet co to jest przycisk odśwież albo twardy dysk to jest zerem. Jeden wielki BAD SECTOR

#70 SlimPaul

SlimPaul
  • 152 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 listopada 2006 - 21:56

Możemy ją podać na policję i się dowiemy :D

#71 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 postów

Napisano 26 listopada 2006 - 21:59

I co powiemy? Że wykryliśmy dzieci neostrady? Wykręcą się znikomą szkodliwością społeczną czynu.

#72 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 26 listopada 2006 - 22:01

Ale victoria twierdzi, że zna angielski, tymczasem nie potrafi wogóle kojarzyć napisów z faktami i zupełnie nie potrafi włączyć tej znajomości w ciąg przyczynowo-skutkowy. Albo to bardzo młoda osoba ; typu 10-11 lat... ale nie nawet dziewczynki w tym wieku są ZNACZNIE sprytniejsze (mam 13 letnią córkę z iBookiem), albo retardem z IQ 70-85... ale wtedy nie potrafiłaby zalogować się na forum, albo to żart.
Poza tym, skąd nagle taki model maka w rękach takiej osóbki, i bajer z guzikiem odśwież, przecież to niemożliwe...
Jak można tej istocie pomóć??? Otóż wg mnie, nie można.

#73 Bednar

Bednar
  • 241 postów

Napisano 26 listopada 2006 - 22:02

ale z drugiej strony może laska nigdy nie miała kompa a teraz postanowiła sobie jakiś kupić no i na przykład ktoś taki jak my mówi jej że PC są do d... i ze Maczki są najlepsze no i ona biedna kupuje w sklepie takiego maczka bo co ma zrobić nie zna się a słyszała ze są leprze. Idzie z nim do domku i skąd ma wiedzieć jak ODŚWIESZ wygląda :P:P:P

#74 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 postów

Napisano 26 listopada 2006 - 22:04

Ja się zastanawiam jak to możliwe że nie miała przycisku odśwież skoro jest domyślnie umieszczony na pasku po instalacji? A z tym angielskim to też twierdzę że leci w ...a bo całkowicie na jarzy podstawowych rzeczy, nawet nie wie co jest napisane w tym komunikacie co się pokazuje przy próbie instalacji. Myślę że ma z 9 lat bo na komunię pewnie sprzęt dostała. "Laska"?, a skąd Ty możesz wiedzieć kto znajduje się po drugiej stronie? :D

#75 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 26 listopada 2006 - 22:05

Skąd miałaby kasę na taką ekstrawagancję ??????????? Chyba, że tatuś jest dziany i zupełnie nie obchodzi go rozwój swoich pociech :smile: A jeśli sama zarobiła na Maka, to w jaki sposób ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych