Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Skater Nation od Gameloft.

• Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 DudusCSE

DudusCSE
  • 2899 posts
  • Skądz Polski

Posted 27 November 2009 - 17:30

Dołączona grafika

Do AppStore trafiła gra Skater Nation, według Gameloft jest to najlepsza gra skateboard na iPhone i iPod Touch.

Gra trochę przypomina słynny już tytuł Gangstar. Do wyboru mamy duże miasta, 8 postaci, w których każda ma swoją osobowość. Do przejścia jest aż 36 misji która każda jest inna. Na pierwszy rzut oka, wygląda bardzo ładnie. Sterowanie też nie powinno stawiać problemów. Bardzo fajnym dodatkiem jest, że wszystkie “replay” – powtórki, możemy wrzucić bezpośrednio do serwisu YouTube, aby pochwalić się swoimi trick’ami, ewolucjami.

Koszt $.6.99
iTunes US
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

źródło Skater Nation od Gameloft | iPhone Blog | iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3 G S

#2 ed00c

ed00c
  • 2404 posts
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Posted 27 November 2009 - 18:20

Gra jest beznadziejna... Tak czekałem na tą gre, a oni po prostu zbeszcześcili tytuł skateboard'owy. Sterowanie to totalna kicha, najlepiej tylko rampa, rampa, zero prawdziwej jazdy ulicznej, nie polecam. Mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie jakiś THPS. pozdrawiam, ed00c

#3 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 27 November 2009 - 18:41

Dla mnie może być, chociaż od razu mówię że nigdy nie grałem w żadnego Tony Hawk'a i nie jestem fanem gier skateboardowych.

#4 PurePoison

PurePoison
  • 84 posts
  • SkądSto(L)ica

Posted 27 November 2009 - 19:12

Nie spodobala mi sie, imo jest bez klimatu, sterowanie do bani.. Na iPhonie 3G chyba nie chodzi najplynniej, przynajmniej u mnie..

#5 imbackingame

imbackingame
  • 640 posts

Posted 27 November 2009 - 19:44

Zgadzam sie. jakby chociaż*dodali sterowanie akcelerometrem czy jak mu tam po polsku i inne kamery to moze.. w obecnej formie strata kasy

#6 _Grx

_Grx
  • 73 posts

Posted 29 November 2009 - 15:37

Na Touchu 1G jednak za bardzo się tnie (zdecydowanie bardziej niż inne gry Gameloftu), co w połączeniu ze skopanym sterowaniem skutecznie eliminuje jakąkolwiek przyjemność z rozgrywki. A szkoda, bo gra ma (miała...) potencjał.

#7 heroes

heroes
  • 49 posts

Posted 29 November 2009 - 15:45

Na Touchu 2g gra sie nie tnie ale czuć spowolnienie no i dosyć długo się ładuje w porównaniu do innych gier

#8 Wh!te

Wh!te
  • 86 posts

Posted 29 November 2009 - 17:36

Moim zdaniem calkiem spoko gierka, jak ktos jest fanem THPS to chyba jak narazie najlepsze rozwiazanie, nielicze Touchgrind bo tam rozgrywka wyglada troche inaczej. Na moim Touch 2 g wogole nietnie, ogolnie do sterowania mozna sie przyzwyczaic, ale osoby ktore graly w THPS napewno szybko sie przyzwyczaja.

#9 lux47

lux47
  • 212 posts

Posted 29 November 2009 - 17:56

Mnie wciągneło, fajnie się gridy robi, jedynie mogliby poprawić sterowanie, i czemu nie można zrobić własnego kolesia? Tylko jakiś idiota, emo i afroamerykanin... dlatego jeźdze laską :D:D XD

---- Dodano 29-11-2009 o godzinie 17:57 ----
PS Co trzeba zrobić, aby odblokować inne postacie?

#10 ShaoJay

ShaoJay
  • 60 posts
  • SkądTychy

Posted 03 December 2009 - 04:12

gra jest super, piszecie ze slabe sterowanie grafika i ze chcecie thps zapominacie o tym ze iphone to nie konsola tylko telefon chcesz miec thps lepsze sterowania i grafe kup psp a nie rozczulaj sie tutaj, sterowania lepiej nie mogli zrobic. Anyway na moim iphonie 3g chodzi plynnie bez zadnych problemow

#11 mikolaj230

mikolaj230
  • 151 posts
  • Skądże by znowu!

Posted 03 December 2009 - 16:36

hmm... pograłem chwilę u kumpla. fajna gierka na 5-10 minut, potem zaczyna się nudzić. sterowanie nie jest złe, chociaż trochę ciężko jest za każdym razem "siąść" dowolny trick. klimatu z THPS faktycznie nie ma, ale może dlatego że brakuje bardzo "prawdziwych" skejtów. W każdym razie, tym razem się nie skusiłem ;)

#12 Meo

Meo
  • 409 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 December 2009 - 15:09

Gra jak najbardziej jest w klimacie THPS2! Jedyne co irytuje to fatalna muzyka i brak możliwości zastąpienia jej własną, z iPoda. Poza tym gierka wciąga, przypadnie do gustu tym, którzy polubili klimat Gangstara. Na plus: dużo ukrytych miejsc, miła dla oka grafika.

#13 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 23 December 2009 - 22:18

Zapraszam do recenzji gry od evomac23, na moim blogu: [RECENZJA] Skater Nation|W AppStore iPhone Games & Apps [PL]

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users