Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

muzyka i filmy...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 barteknies

barteknies
  • 1 postów

Napisano 19 listopada 2009 - 19:10

otóż mam swoje cudo od miesiąca, jest to iphone 3G i mam pewien problem. soft 3.1.2, po JB wgrałem już swoje aplikacje - jest tego około 3GB. jak dotąd nie czułem potrzeby korzystania z ipoda, tymczasem przy próbie wgrania jakiegokolwiek filmu czy muzyki poprzez różne file managery, iphone suity wyskakuje błąd "you must reorganize your iphone..." lub coś podobnego - z tego co mi się wydaje chodzi tu o synchronizacje iphona z itunes, włączenie ręcznego zarządzania muzyką i filmami. niestety przy próbie zrobienia tego iphona chcę wymazać mojego iphonka... czy jest jakiś sposób aby "reogranizować" go ręcznie itp,?

#2 Zu-Kow

Zu-Kow
  • 137 postów
  • SkądŚwidnik

Napisano 20 listopada 2009 - 00:07

/private/var/mobile/Media/iTunes_Control/Music - tutaj masz muzykę w IP możesz ją zgrać i wrzucić do iTunes i wtedy zsynchronizować telefon, ręczne zarządzanie jest dość utrudnione i wymaga dodatkowego programu, wydaje mi się że nie bardzo też ma sens

#3 Smokerro

Smokerro
  • 258 postów
  • SkądKoźmin Wielkopolski

Napisano 20 listopada 2009 - 06:25

Włącz iTunes > dodaj wszystkie filmy i muzykę do biblioteki w iTunes > po podłączeniu urządzenia w tym wypadku twojego iPhone'a > wejdź w urządzenia "nazwa twojego iPhone'a">Wideo> tam zaznacz pliki wideo które wcześniej dodałeś do biblioteki> Jak zaznaczysz pliki wideo potem możesz kliknąć "synchronizuj" ale musisz mieć zaznaczoną opcję "Synchronizuj zaznaczone utwory i pliki wideo" A jeśli już danych plików nie masz na kompie to prześlij przez program np."SharePod" Jak to wszystko zrobisz to powinno Ci się wgrać.

#4 BatMan

BatMan
  • 414 postów
  • SkądKościerzyna

Napisano 20 listopada 2009 - 06:42

No i filmy musisz miec przekonwertowane bo inaczej iPhone ich nie odczyta..

#5 Smokerro

Smokerro
  • 258 postów
  • SkądKoźmin Wielkopolski

Napisano 20 listopada 2009 - 07:39

Właśnie,
Zapomniałem tego dodać.
Tu masz linka do programu Free 3GP Video Converter - Pobierz - Download.CHIP.eu
Jak dla mnie najlepszy program ponieważ jest prosty można konvertować mp3,mp3,3gp,avi i do tego możesz wybrać Jakość dźwięku, wielkość itp.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych