Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Dźwięk budzika

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 ghull

ghull
  • 46 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:25

W jaki sposób ustawić własny (mp3) dzwięk budzika. Znalazłem kilka opisów według których bez problemu zmienić mogłem wszystkie dzwięki w ipku jednak poza budzikiem. pzdr

#2 trocu

trocu
  • 770 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 15:53

Hmm ja bez problemu zmieniłem dźwięk budzika. We właściwościach zegara, tam gdzie ustawiam godzinę budzenia. Miałem do wyboru wszystkie dźwięki wrzucone przez siebie.

#3 mirrr

mirrr
  • 127 postów
  • SkądWodzisław Śl

Napisano 17 listopada 2009 - 08:22

Niestety, w taki sposób nie da się zmienić dźwięku budzika na własny np. mp3. Można wybrać tylko spośród tych ustaionych w iP. Przynajmniej tak jest u mnie.

#4 ferrari_enzo

ferrari_enzo
  • 365 postów
  • SkądTomaszów Mazowiecki, 50km to Woodź

Napisano 17 listopada 2009 - 08:32

Przerób plik .mp3 na. m4a, a następnie zmień rozszeżenie na .m4r i załaduj do iTunes. Pojawi się ten plik w zakładce dzwonki. Na końcu zsynchronizuj iPhone.

#5 hmersky

hmersky
  • 59 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 11:22

witam ! wszystko ale problem pojawia się w śmiesznym miejscu czyli - synchronizacja, jest dzwonek w formacie m4r, jest załadowany do itunesa, jest w zakłądce dzwonki, ale po synchronizacji niechce przeskoczyc do dzwonków do telefonu (muzyka normalnie mp3 mi przeskakuje a dzwonki nie) ???

#6 jaroomaster

jaroomaster
  • 74 postów

Napisano 25 grudnia 2009 - 17:48

ja probowalem innego myku, empetrojke wrzucilem do iRingera 2.2.0.0, i exportowalem jak kazdy dzwonek do iTunes. plik o nazwie jakiej chcialem (alarmclock) pojawial sie jako nowy dzwonek, ale nie moge dokonac jego synchronizacji. pojawia sie na liscie dzwonkow do synchronizacji ale nie moge go zaznaczyc. jak wiec to rozwiazac? czy ktos ma jakas rade na to?

#7 Regus

Regus
  • 268 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 26 grudnia 2009 - 00:24

Długość dzwonka nie może przekraczać 30 albo 40 sekund z tego co pamiętam.

#8 Laz

Laz
  • 799 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 grudnia 2009 - 00:36

@Up A nie 20?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych