Panowie mam problem. Zrobilem za pomoca iWeb strone i chcialem ja zamiescic na yoyo.pl. Oczywiscie nie moge bo wyskakuje mi blad. Poszukalem na forum i okazuje sie ze musze usunac pierwsza linijke ze strony (w html). Szukalem gdzie iWeb zapisuje strony ale znalazlem tylko plik o nazwie Domain.sites2. Jak go edytowac? Czy moze to jest zly plik? Pomozcie

gdzie iweb zapisuje pliki
Rozpoczęty przez
robertgrzelewski
, 16 lis 2009 13:20
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 listopada 2009 - 13:20
Napisano 16 listopada 2009 - 14:37
też miałem ten problem
zobacz w ustawieniach iWeb, nie mam teraz maca, ale na bank można tam wybrać folder w którym się zapisuje strona, napisz na priv jak potrzebujesz dokładne screeny...
jestem w pracy i mam windowsa :/

Napisano 16 listopada 2009 - 16:10
Wchodzisz do katalog domowy (czyli z Twoim imieniem,przezwiskiem jak tam masz ustawione) następnie Biblioteki następnie Application Support następnie iWeb i tam masz plik Domain,który jest całą Twoją stroną.
Pozdrawiam!
Napisano 24 listopada 2009 - 23:10
Eksport z iWeba do html
Panowie jak wyeksportować stronkę do html z iWeba? Potrafię zrobić to z tekstem ale z zdjęciem nie wychodzi. Może podpowiecie mi program, który tłumaczyłby na html?
Napisano 25 listopada 2009 - 08:24
ustawienia i web a tam znajdziesz gdzie zapisuje pliki cze w mobileme czy na dysku.
Napisano 08 grudnia 2009 - 15:03
Wchodzisz do katalog domowy (czyli z Twoim imieniem,przezwiskiem jak tam masz ustawione) następnie Biblioteki następnie Application Support następnie iWeb i tam masz plik Domain,który jest całą Twoją stroną.
Witam, mam podobny problem. A jak wyedytować plik Domain bez iWeba? Chodzi mi o wyedytowanie jeszcze przed opublikowaniem strony. Czy to w ogóle możliwe?
Tej edycji potrzebuję do zmiany rozmiaru obrazka, który jest tłem do menu. Po opublikowaniu strony mogę to zrobić, ale trzeba zmienić plik w kilku miejscach no i po kolejnym opublikowaniu zamazuje mi moje pliki. Jak sobie z tym poradzić?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych