Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Google wave zaproszenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
121 odpowiedzi w tym temacie

#1 adam.m.

adam.m.
  • 177 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 16 listopada 2009 - 10:22

Jestem w posiadaniu 5 wolnych zaproszeń do nowej usługi google wave. Jeżeli ktoś chciałby sobie potestować razem ze mną mogę wysłać - oczywiście potrzebne jest konto "google account", ale jak ktoś nie ma spokojnie - można stworzyć przy rejestracji do wave. Dodatkowo każda osoba ma do dyspozycji 8 zaproszeń, moglibyście tutaj chętnym dalej przekazać możliwość skorzystania :) Fajnie by było także, by osoby zgłaszające się tutaj rzeczywiście korzystały z tego nie blokując innym.

#2 nicp2

nicp2
  • 336 postów
  • Skądinąnd

Napisano 16 listopada 2009 - 10:49

to ja jestem chętny :)
marcin12312@gmail.com

#3 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 16 listopada 2009 - 10:56

Ja w innym o google wave podalem adres nie-googlowy - to musi byc googlowy? w takim razie poprosilbym na matt (at) cloudaccess.net to jest adres zaczepiony o gmaila

#4 Remik

Remik
  • 758 postów
  • SkądDortmund/Germany

Napisano 16 listopada 2009 - 10:58

Ja rowniez prosze
remik.kurtz@gmail.com

#5 Machiavelist

Machiavelist
  • 156 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 16 listopada 2009 - 10:59

Też chetnie przygarne zaproszenie :) mój mail: machiavelist80 (at) gmail.com

#6 dudi

dudi
  • 337 postów
  • SkądWrocław

Napisano 16 listopada 2009 - 11:15

też chętnie wezmę: dudi at jabster kropka pl :)

#7 robalcfg

robalcfg
  • 495 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 11:40

(...)Dodatkowo każda osoba ma do dyspozycji 8 zaproszeń, moglibyście tutaj chętnym dalej przekazać możliwość skorzystania :)(...)

Pewien jesteś? Zaproszenia do Google Wave są przydzielane z czasem, wg woli i algorytmów Google. Tylko konta deweloperskie dostają z miejsca zaproszenia do rozesłania, ale zaproszone osoby już takowych zaproszeń na koncie od tak na starcie nie dostaną. Chyba, że masz jakieś konto z odpalonym GodMode;]

#8 netruner

netruner
  • 564 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 listopada 2009 - 11:45

Jeżeli coś zostało Ci z tych zaproszeń netruner80 (at) gmail . com

#9 jswinarski

jswinarski
  • 7 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 11:46

Jeśli ktoś już będzie miał zbywające zaproszenie, to ja poproszę jswinarski(at)google.com dzięki

#10 muru

muru
  • 125 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 11:52

I ja bym poprosił sgo.murek(at)gmail.com

#11 adam.m.

adam.m.
  • 177 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 16 listopada 2009 - 12:02

zaproszenia wysłane do:
nicp2
feuerfest
Remik
Machiavelist
dudi
netruner

w sumie 6 dałem Wam, jedno jeszcze dla kumpla zostawiłem a jedno dla dziewczyny. Jak narazie jeszcze nie dostała maila od google.

tutaj potwierdzenie wysłania zaprszeń:
http://img69.imagesh.../4193/wavex.png

odnośnie tych zaproszeń dalej. Nie wiem tego na 100% ale wydaje mi się, że będzie jak z gmail beta, że każdy użytkownik miał kolejną porcje zaproszeń.

#12 nicp2

nicp2
  • 336 postów
  • Skądinąnd

Napisano 16 listopada 2009 - 12:24

Jak narazie tez nie dostalem jeszcze maila od google ale cierpliwie czekam. Dzieki :)

#13 adam.m.

adam.m.
  • 177 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 16 listopada 2009 - 12:29

Google mówi tak: "Invite others to Google Wave Google Wave is more fun when you have others to wave with, so please nominate people you would like to add. Keep in mind that this is a preview so it could be a bit rocky at times. Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick. Happy waving!" także ciekawe kiedy będą te zaproszenia u Was

#14 netruner

netruner
  • 564 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 listopada 2009 - 12:34

Dobrze by było jak by były zaproszenia mam już z 5 osób do zaproszenia. Jeżeli będę miał wolne, zaproszę kolejne osoby które się*wpisały w tym wątku i dam info. Na razie jeszcze nic nie dostałem :). Dawno już nie czekałem tak na emaila. :)

#15 adam.m.

adam.m.
  • 177 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 16 listopada 2009 - 12:37

jakby co to opcja zapraszania nowych ludzi jest w inbox-> temat o nazwie "invite others to Google Wave" bo właśnie teraz skapnąłem się, że jest już inny temat na forum myapple o zaproszeniach (których tam defakto nikt nie dał ;) ) i ktoś zapytał jak wysłać bo ma kilka

#16 iMark

iMark
  • 1 249 postów
  • SkądGlobalna wioska

Napisano 16 listopada 2009 - 13:59

w takim razie ja też*poproszę zaproszeniem - potem oddam innym ;) mark.blaze at gmail.com

#17 robalcfg

robalcfg
  • 495 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 14:05

Zaproszenia nie działają na tej samej zasadzie co kiedyś w gmail beta. Tym razem zaproszenie to tylko ekhm nominacja do udzielenia dostępu do Google Wave. Ja dostałem zaproszenie na drugi dzień po wysłaniu nominacji. Ale nie liczcie na to, że wraz z nowym kontem dostaniecie możliwość zapraszania nowych osób. Na to trzeba czekać.

#18 whateverman

whateverman
  • 233 postów
  • SkądEdynburg, UK

Napisano 16 listopada 2009 - 14:19

buczek.m@gmail.com poproszę również jak można. W zamian moge zaprosić do spotify lub/i drop box'a :-)

No i oczywiście podzielę się wave jak tylko bede mógł.

#19 adam.m.

adam.m.
  • 177 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 16 listopada 2009 - 21:58

sprawdźcie maile bo moja dziewczyna właśnie w tej chwili dostała zaproszenie

#20 Smutny

Smutny
  • 109 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 listopada 2009 - 22:08

googlowe konto smutnny oczywiście potem przekażę dalej zaproszenia

#21 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 22:11

I ja poproszę. tomaszwyka (at) gmail (dot) com

#22 adam.m.

adam.m.
  • 177 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 16 listopada 2009 - 22:12

a i właśnie sprawdziłem na koncie dziewczyny - nie ma możliwości zapraszania dla osób, które dostały zaproszenie ode mnie. Jedynie tak jak ja te osoby prosto od google'a. aaa... i jak już aktywujecie konto to napiszcie coś do mnie :P zrobimy konferencje o wszystkim i o niczym w 7 osób ;)

#23 DonLechoos

DonLechoos
  • 238 postów
  • SkądJędrzejów, Poland

Napisano 16 listopada 2009 - 23:14

ja też mam chrapkę na zaproszenie, więc jeśli można to bartus.lesiak@gmail.com :)
Z góry dziękuję i pozdrawiam;)

#24 qubu

qubu
  • 143 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 listopada 2009 - 23:26

I ja i ja. qubu88(shift+2)gmail.com dziękuję i pozdrawiam ;)

#25 adam.m.

adam.m.
  • 177 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 16 listopada 2009 - 23:27

Ludzie czytajcie temat :) Nie mam już zaproszeń. W innym miejscu na forum ktoś się ogłaszał, że ma zaproszenia ale nie umie ich wysyłać. Kilka postów wcześniej napisałem gdzie można te zaproszenia wysyłać. Nie możliwe, że tylko ja od google'a dostałem zaproszenie do wave... musi być tutaj ktoś jeszcze ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych