hej,
mam następujące pytanie - czy na jednym koncie w istore mogą być dwa iphony? Jak wiecie zbliża się gwiazdka i potomstwo się dopomina.. Ktoś może ma jakieś doświadczania?
Z góry dziękuje za feed back.
pzdr,
kim

dwa ip na jednym koncie - da sie?
Rozpoczęty przez
kim
, 15 lis 2009 18:33
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 listopada 2009 - 18:33
Napisano 15 listopada 2009 - 19:25
nie da sie, mogą sie zalogować pobrać aplikacje i wylogować
Napisano 15 listopada 2009 - 19:31
Mogą. One nawet nie są zliczane. Limit jest na liczbę autoryzowanych komputerów - chyba pięć o ile dobrze pamiętam.
Napisano 15 listopada 2009 - 19:39
tak ale jednocześnie nie, 5 autoryzacji na rok ale przy 5 podpowiada ci że możesz wycofać wszystkie i znów 5 będzie
Napisano 15 listopada 2009 - 21:31
MoŻesz mieć do 5 tel na jednym koncie ja mam 3 i spokojnie działa synchronizuje programy itd.
Napisano 16 listopada 2009 - 06:43
serdeczne dzięki za info
Napisano 12 grudnia 2009 - 13:33
Witam, mam pytanie, przeszukałem parę wątków, niby jest odpowiedź, ale trochę naokoło.
Mam 3G, zarządzam ręcznie muzyką, więc bibliotekę mam pustą. Mam też konto itunes z kartą, toteż mogę na nim zakupywać programy z appstore. Dostałem teraz 3G S. Czy mogę na tym samym komputerze i tym samym koncie z kartą kredytową używać obydwa te iPhone'y tak by nie było komunikatu, że utracę całą muzykę na jednym, bo nowa autoryzacja etc. Podsumowując, chcę dwa niezależne od siebie iphone'y z inną muzyką i aplikacjami na jednym koncie
no i może drugie pytanie, zakładając, że nie ma możliwości na to powyżej, mogę założyć nowe konto i używać karty kredytowej, która użyta jest na pierwszym koncie, na dwóch kontach naraz?
Pozdrawiam i z góry dziękuję

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych