Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Program do przesyłania plików bluetooth

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Smokerro

Smokerro
  • 258 postów
  • SkądKoźmin Wielkopolski

Napisano 10 listopada 2009 - 07:00

Witam. Czy istnieje jakiś program na iPhone'a 2G do przesyłania plików znaczy się utworów mp3, wideo mp4 na inne telefony typu nokia n95 itp. ?? Kiedyś zainstalowałem program iBluetooth co niby miał tylko zdjęcia przesyłać ale coś nie działał i ja potrzebowałem/potrzebuję program do przesyłania wyżej wymienionych rzeczy.

#2 adrianopel

adrianopel
  • 1 451 postów

Napisano 10 listopada 2009 - 10:47

U mnie iBluetooth działa. Nie wiem czy radzi sobie ze wszystkimi plikami ale kilka dni temu uratował mnie przed robieniem restore po wykasowaniu kilku plików systemowych. O ile wiem nic lepszego nie ma.

#3 lobotommy

lobotommy
  • 554 postów
  • SkądGliwice

Napisano 10 listopada 2009 - 11:14

nie wiem czy twórca juz zrobił upgrade dla 3.1.2 - wygląda jakby olał klientów. Ale aby miec czyste sumienie i działajacy soft - zapłać twórcy i pobierz poprawionego iBluetootha z "nieoficjalnego" repo działającego pod 3.x.x, absurdalne ale uczciwe wyjście.

#4 Smokerro

Smokerro
  • 258 postów

Napisano 10 listopada 2009 - 11:23

A co do iBluetooth'a to mam pytanko gdzie są foldery z muzyką przesłaną z itunes by przesłać na inny telefon bo coś za chiny nie mogę znaleźć tego folderu

#5 Rajpen_Nh

Rajpen_Nh
  • 70 postów

Napisano 10 listopada 2009 - 15:25

private/var/mobile/media/itunes_control/music/ i masz foldery w nich sa pliki muzyczne ale niestety nie sa podpisane

#6 ed00c

ed00c
  • 2 404 postów
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Napisano 10 listopada 2009 - 15:44

nie wiem czy twórca juz zrobił upgrade dla 3.1.2 - wygląda jakby olał klientów. Ale aby miec czyste sumienie i działajacy soft - zapłać twórcy i pobierz poprawionego iBluetootha z "nieoficjalnego" repo działającego pod 3.x.x, absurdalne ale uczciwe wyjście.

Twórca pisał ostatnio na swoim blogu, że nie olał ludzi i cały czas pracuje nad wersją działającą bez problemu na sofcie 3.0 ;].
pozdrawiam, ed00c

#7 ejnik

ejnik
  • 296 postów

Napisano 10 listopada 2009 - 21:14

Na mp3 to jedynie iFilem podglądać z folderach iphona która jaka piosenka i wtedy wysyłac via ibluetooth

#8 Smokerro

Smokerro
  • 258 postów

Napisano 12 listopada 2009 - 06:06

Thxxx CO do iFile to pokazuje nazwy ale tylko w iFile a w iBluetooth już nie ;/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych