Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone 3g/3gs, a wejście mini-jack (słuchawkowe)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zakatek

Zakatek
  • 56 postów
  • SkądKatowice

Napisano 03 listopada 2009 - 12:33

Otóż jestem nowy na forum (proszę o wyrozumiałość jeżeli to nie ten dział, albo temat już był). Czy to iphona II i III generacji można podłączyć zwykłe słuchawki (np. creative zen aurvana). Pytam, bo słyszałem, żę wejście jest,ale jest minimalnie za małe:confused: ?? Za odpowiedzi dziękuję:cool: :-D

#2 shaqui

shaqui
  • 586 postów
  • SkądGdynia

Napisano 03 listopada 2009 - 12:39

tak możesz podłączyć zwykłe słuchawki... nie lepiej od razu sprawdzić zanim napiszesz posta ? :) przecież nie wybuchnie jak je podłączysz ;)

#3 Zakatek

Zakatek
  • 56 postów
  • SkądKatowice

Napisano 03 listopada 2009 - 12:42

Nie posiadam jeszcze iphona :P Mam pytanie do posiadaczy czy iphone jako ipod spełnia swoją rolę (teraz mam mp3 ZEN). Chcę kupić telefon, który będzie dobrze grał na słuchawkach (nie chce nosić ze sobą mp3, telefonu ui czegoś tam jeszcze ;p)

#4 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 14:13

tak możesz podłączyć zwykłe słuchawki... nie lepiej od razu sprawdzić zanim napiszesz posta ? :) przecież nie wybuchnie jak je podłączysz ;)

Do 2G nie podlaczysz wszystkich ( zwyklych ) sluchawek. W 2G gniazdko jest umieszczone gleboko i jesli obudowa wtyczki jest duza ( gruba ) nie bedziesz mogl uzyc takich sluchaek . Mozna znajezc na rynku pasujace... np. niektore Koss'y

//T

#5 wojciech23

wojciech23
  • 2 020 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 14:19

lub przejściówkę z gniazda, które jest w 2G na zwykłe - tylko niech kolega Zakatek nie myśli, że: 1G - pierwszy iPhone 2G - iPhone 3G 3G - iPhone 3GS ;) Bo coś takiego jak iPhone 1G nie istnieje. Jest: 2G - pierwszy iPhone 3G - iPhone 3G no i 3GS (ewentualnie 4gen?) = iPhone 3Gs :)

#6 Zakatek

Zakatek
  • 56 postów
  • SkądKatowice

Napisano 03 listopada 2009 - 14:58

Mimo wszystko nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie ;p Czy do iPhone 3g/3GS można podłączyć zwykłe słuchawki np ZEN Aurvana?? ;p Za odpowiedź!!

#7 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 15:15

Mimo wszystko nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie ;p Czy do iPhone 3g/3GS można podłączyć zwykłe słuchawki np ZEN Aurvana?? ;p Za odpowiedź!!

do 3G/3GS: tak. Do 2G: nie

//T

#8 Zakatek

Zakatek
  • 56 postów
  • SkądKatowice

Napisano 03 listopada 2009 - 15:36

Dzięki!;p Temat do zamknięcia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych