Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

UGS NX6 for Mac Inzynierskie 3D natywnie dla Intela

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 alleslegales

alleslegales
  • 71 posts
  • SkądKołobrzeg/Szczecin

Posted 28 October 2009 - 21:05

Krótko zapytam czy komuś się udało dokonać instalacji tego oprogramowania? Chodzi mi o odpalenie okna pracy programu (czyli działa X11 pojawia się*powitalny ekran z globem i nie wyskakuje error). Ten błąd brzmi tak: ==================================================== Failed to handle error condition correctly - exiting NX License Error: There are no licenses available. If you are using bundles confirm that UGS_LICENSE_BUNDLE is set correctly. ==================================================== To wersja NX 6.0.3. Pozdrawiam i dzięki za pomysły które podrzucicie.

#2 macrianus

macrianus
  • 3 posts

Posted 11 December 2009 - 16:02

Tez walcze z nx'em 6.0.3. U mnie zawiesza sie instalator ugs licensing. Czy Tobie ostatecznie udało się odpalić nx'a? Co do Twojego problemu: być może w czasie instalacji samego nx'a zadelkarowałeś inny adres serwera licencji niż masz ustawiony w tym serwerze i dlatego program nie może znaleść pliku licencji.

#3 alleslegales

alleslegales
  • 71 posts
  • SkądKołobrzeg/Szczecin

Posted 25 January 2010 - 23:46

Witaj. Nie wiem czemu wszyscy zassali to oprogramowanie bezkrytycznie i archiwizują. Nie ma dobrej licencji albo nikt się nie wychyla z tym-czego chciałbym. Myślę, że to problem z przypisaniem plików. Trzeba pokombinować ale co bardziej zapalonym chętnie posłużę swoimi radami i podzielę się spostrzeżeniami.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users