Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jak stworzyć i dodać własnego Audio Book'a?

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 berko

berko
  • 1285 posts

Posted 26 October 2009 - 19:46

Witam, wiadomo, że wystarczy wgrac mp3 i gotowe. Niestety czesto taki mp3 maja po kilka godzin i przewijanie w ostatnio skonczony fragment to porazka. Dlatego autobook ma ta funkcje i jest ok. Niestety nie mozna dodac mp3 do iphona jako audiobook-a. Ktos wie jak to zrobic ?.

#2 DudusCSE

DudusCSE
  • 2899 posts
  • Skądz Polski

Posted 26 October 2009 - 19:53

Zmiana rozszerzenia nie wystarczy ?

#3 berko

berko
  • 1285 posts

Posted 26 October 2009 - 19:53

Zmiana rozszerzenia nie wystarczy ?

a na jakie ?

---- Dodano 26-10-2009 o godzinie 21:56 ----

Witam,
wiadomo, że wystarczy wgrac mp3 i gotowe. Niestety czesto taki mp3 maja po kilka godzin i przewijanie w ostatnio skonczony fragment to porazka. Dlatego autobook ma ta funkcje i jest ok.
Niestety nie mozna dodac mp3 do iphona jako audiobook-a.
Ktos wie jak to zrobic ?.

ps. m4b ? wygoglowalem cos takieog jak mp3 to audiobook iphone.

#4 fascik

fascik
  • 626 posts
  • SkądRyki

Posted 26 October 2009 - 19:57

Ja kiedyś bawiłem się softem Audiobook Builder. Jeśli audiobook jest w oddzielnych plikach mp3 (jako rozdziały) to Audiobook zrobi z tego dość sensowny podział na rozdziały.

#5 netruner

netruner
  • 564 posts
  • SkądKraków

Posted 26 October 2009 - 20:16

Ja ostatnio dodałem poprzez iTunes audiobooka w postaci mp3 zmieniłem mu tylko w ustawianiach że to jest audiobook i tyle. Aktualnie mam 2, jeden przerzucony z płyty Audio i przerzucony z płyt gdzie oryginalnie było mp3. Wszystkie pojawiają się mi jako audiobook w iTunes i w iPhone.

#6 yahuto

yahuto
  • 323 posts
  • SkądŁódź

Posted 05 May 2010 - 15:57

Ja kiedyś bawiłem się softem Audiobook Builder. Jeśli audiobook jest w oddzielnych plikach mp3 (jako rozdziały) to Audiobook zrobi z tego dość sensowny podział na rozdziały.

dzieki swietna aplikacja

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users