Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

NDrive, TomTom, Navigon, iGo MyWay, Sygic – porównanie nawigacji z mapami Polski

• Please log in to reply
32 replies to this topic

#26 dundrub

dundrub
  • 842 posts
  • Skąddolny slask

Posted 22 December 2009 - 10:11

Raczej nie - nie przypominam sobie aby nazwa właściwa była gdziekolwiek na ekranie. Jestem ciekaw, czy wszystkie ulice są ponazywane. Tego akurat nie sprawdziłem.

Jak jedziesz przez miejscowość na dole masz podaną albo ulicę*na której jesteś ;) U Ciebie w tym miejscu jest E67 a nie Plac grunwaldzki?

#27 RiQ

RiQ

• 2567 posts
  • SkądWrocław

Posted 22 December 2009 - 17:35

dokładnie - E67 :) może wyszedł w międzyczasie jakiś update który to poprawił ale w tamtej wersji było oznaczenie drogi krajowej hehe

#28 dundrub

dundrub
  • 842 posts
  • Skąddolny slask

Posted 22 December 2009 - 17:57

dokładnie - E67 :) może wyszedł w międzyczasie jakiś update który to poprawił ale w tamtej wersji było oznaczenie drogi krajowej hehe

A nawet międzynarodowej :D

#29 jumiok

jumiok
  • 78 posts
  • SkądGród Kraka

Posted 26 December 2009 - 17:15

Zamierzam kupić jakaś nawigację do mojego iPka, ale mam parę pytań. Czy licencja jest już dożywotnia tak jak w przypadku innych programów z AppStrore, czy trzeba wykupywać za każdym razem? Czy mapy trzeba dokupywać czy jest darmowa aktualizacja, to samo się tyczy bazy POI i fotoradarów? Czy są jakieś wersje trial na iPhone do po testowania? Najbardziej skłaniam się do NDrive, gdyż potrzebuje głównie no naszym kraju jeździć, a cena tego produktu jest kusząca. Wcześniej pomykałem z LARKiem i iGo i byłem zadowolony.

#30 szymonvader

szymonvader
  • 557 posts
  • SkądBędzin

Posted 02 January 2010 - 14:41

Ja uwielbiam tomtoma za jego interfejs ale wyznaczanie trasy i przeliczanie alternatywnej jest już średnie.Sygic poprawnie wyznaczył mi kilka probnych tras i całkiem niezłe prowadził.Navigon byłby fajny gdyby miał lepszy interfejs.Sam nie wiem która z nich jest najlepsza,każda ma swoje wady i zalety.

#31 Maac

Maac
  • 8 posts
  • SkądGdańsk

Posted 09 January 2010 - 22:17

Czy jest w Navigonie opcja pokazywania całkowitej odległości do celu a nie czasu przybycia ? Pozdrawiam Maac

#32 horyzont

horyzont
  • 1345 posts
  • SkądWarszawa

Posted 09 January 2010 - 23:08

Tak kliknij na czas i zmieni Ci się ;]

#33 masi0

masi0
  • 332 posts
  • SkądWarszawa

Posted 06 April 2010 - 08:35

Cześć - oto mój kamyczek do Sygicowego ogródka ale w wersji 8 dużo zmian w porównaniu z 7.71 - jakieś nieokreślone update'y po sieci, baza radarów na terenie polski (nie wszystkie, ale zawsze coś), dokładna mapa, choć np. brak paru miejscowości na mazurach. szybki start po zakończeniu rozmowy, bardzo stabilna i szybka praca...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users