Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wgrywanie aplikacji przez Cyder

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 wolfge2

wolfge2
  • 94 postów

Napisano 23 października 2009 - 13:59

Witam, mam program Cyder na Viście i mój problem dotyczy instalowania plików przez Cyder na iPhone 3G firmware 3.1.2. Otóż jak wżucam plik XXX.deb do folderu autoinstall i włączam iPhone ponownie, to wyskakuje jabłuszko,potem kółko które się kręci a potem zaiwesza, a na koniec restartuje się iPhone i again jabłuszko kółeczko restart........ Proszę bardzo o pomoc, bo bardzo mi zależy na wgrywaniu aplikacji do Cydii na PC.Z góry dziękuje i pozdawiam, wolfge2.

#2 ejnik

ejnik
  • 296 postów

Napisano 23 października 2009 - 14:20

A ten cały cyder jest kompatybilny z softem 3.1.2 ?? Może nie i dlatego iPhone się wykłada na uruchumianiu

#3 wolfge2

wolfge2
  • 94 postów

Napisano 23 października 2009 - 15:56

3.0 Na sofcie 3.0 ten sam problem Cyder nie działa. Wie ktoś dlaczego ?

#4 Eazy22

Eazy22
  • 5 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 17:18

Witam,ja z kolei mam taki problem. Otoz posiadam iphona 3g w wersji 4.0.2, kilka dni temu zrobilem jb, wszystko lanie sie zainstalowalo. Teraz chcialbym powgrywac oprogamowanie itp z cydera, poniewaz nie moge zrobic tego z pozycji ihpona , gdyz moje wifi nie dziala. Gdy odpalam cydera, progam bezproblemowo wykrywa telefon, jednak kiedy probuje sciagnac zrodla do cydera, to nic sie nie dzieje, lista jest pusta. Probowalem wgrywac zrodla manualnie jednak i to nie pomoglo. Sciaga mi wiele zrodel, chociaz nie wszystkie, ale w momencie jak po odlaczeniu ip wchodze do cydi i chce zainstalowac to co sciagnalem , za kazdym razem wyskakuje mi blad "error: Refreshing data"...nie wiem jak mam podejsc do tematu, zalezy mi tak naprawde tylko na sciagnieciu motywow z winterboard'a. Prosze o pomoc. Pozdrawiam

#5 radko93

radko93
  • 949 postów
  • SkądWrocLove

Napisano 12 lutego 2011 - 18:41

Musisz w cyderze przerzucić pliki do autinstall i nic w cydii nie kombinować tylko zrobić reboot.

#6 Eazy22

Eazy22
  • 5 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 19:32

Moze to smiesznie zabrzmi, ale jak sie robi reboot ??

#7 radko93

radko93
  • 949 postów
  • SkądWrocLove

Napisano 12 lutego 2011 - 19:33

Uruchom ponownie telefon.

#8 Eazy22

Eazy22
  • 5 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 19:38

zrobilem to, teraz jak wchodze do cydi wyskakuje mi cos takiego "essential upgrade"....

#9 Eazy22

Eazy22
  • 5 postów

Napisano 13 lutego 2011 - 14:48

Aktualnie, zainstalowal mi sie winterboard, ale niestety jak probuje wlaczyc aplikacje to wyrzuca mnie z powrotem na pulpit. Czy jest ktos kto potrafi mi doradzic?? Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych