Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Cydia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 artd

artd
  • 22 postów

Napisano 20 października 2009 - 14:41

Witam wczoraj robilem aktualizacje systemu przez iTunes do najnowszej ,po aktualizacji wszystkie aplikacje mi sie skasowaly....jak mam zainstalowac cydie gdzie sciagnac plik do najnowszej wersji systemu

#2 werakoko

werakoko
  • 540 postów

Napisano 20 października 2009 - 14:50

Zrób jailbreak przy pomocy blackra1n.

#3 artd

artd
  • 22 postów

Napisano 20 października 2009 - 22:19

ok zrobilem zainstalowam :) i gitara ...odinstalowalem backra1n a skasowal mi wszystkie ikonki z iphona ? co jesT? nie wiem czy dobrze robie ale przywracam fabryczne ustawienia iphona prosze o pomoc :) dlaczego itunes informuje mnie ze iphon dziala w trybie awaryjnym u niemoge zrobic jailbraka po zrobieniu ustawien fabrycznych wersja 3.1? co ma zrobic jak to naprawic? zeby cdie zainstalowac

#4 maciekusa

maciekusa
  • 7 postów

Napisano 21 października 2009 - 00:20

hmmmm cos sie zrypalo :/

#5 artd

artd
  • 22 postów

Napisano 21 października 2009 - 07:28

witam....bardzo prosze o pomoc! jak mam zainstalowac teraz cydie? co mam zrobic zeby iphon nie byl w trybie awaryjnym posiada ktos jakiegos tutoriala?

#6 MalyGlod

MalyGlod
  • 47 postów
  • SkądGdynia

Napisano 21 października 2009 - 14:48

Jeżeli przywracasz ustawienia fabryczne to znaczy że instalujesz oprogramowanie od nowa, czyli jailbreak'a nie ma po tej instalacji. Musisz poprostu znów zrobić jalibreak'a blackra1nem.

#7 iPiter

iPiter
  • 232 postów
  • Skądze wsząd;]

Napisano 21 października 2009 - 17:54

a mi blarra1n np nie działa....podczas "running" jest kabelek i ikonka itunes na wyswietlaczu iPhone i nic sie nei dzieje....robę teraz restore moze po ty mzadziała.

#8 artd

artd
  • 22 postów

Napisano 21 października 2009 - 19:22

NO OK ! robie jailbreka blackrai1n i co dupa....wyskakuje ze iphon dziala w trybie awaryjnym a druga sprawa na ekranie widze kabel usb i ikone iTunes i nic dalej co mam robic ?

#9 werakoko

werakoko
  • 540 postów

Napisano 21 października 2009 - 20:20

Przytrzymaj oba przyciski telefonu, aż do restartu. Jeśli pojawi się ikonka iTunes z kablem, to musisz programem iREB wyjść z recovery loop, a jeśli jabłko, to wszystko ok.. Następnie (zakładam, że masz iPhone 3G): a) Wyłącz iTunes B) Zamknij wszystkie procesy od apple (ctrl + alt + delete zakładka procesy) c) Odpal blackra1n d) Wyłącz telefon e) Kliknij make it ra1n f) Przytrzymaj oba przyciski telefonu g) Jak tylko zapali się jabłko puść przycisk power (ten od włączania) i dalej trzymaj home (ten od wychodzenia z programów) h) Trzymaj dopóki nie pokaże się twarz Geohot'a (po ok 30 sekundach) Jeśli nie pojawi ci się jego twarz, to spróbuj jeszcze raz. I jeszcze raz. Cydię instalujesz przez program blackra1n, który pojawi ci się na telefonie.

#10 MalyGlod

MalyGlod
  • 47 postów
  • SkądGdynia

Napisano 22 października 2009 - 17:28

Spróbujcie przez użyciem blackra1na usunąć proces iTunesHelper.exe podobno pomaga. Ja na wszelki wypade przed jailbreak'iem tez to zrobilem i bylo ok,

#11 siwka123

siwka123
  • 2 postów

Napisano 23 października 2009 - 13:20

mi po JB nie chcą sie wgrywać programy przez iTunes dlaczego czego brakuje ?

#12 werakoko

werakoko
  • 540 postów

Napisano 23 października 2009 - 16:15

Polecam forum dotyczące pirackich programów, tutaj się o nich nie dyskutuje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych