Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Skype 2.0.0.3 beta problem z Video

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 frycu

frycu
  • 242 posts
  • SkądKrosno/Kraków

Posted 12 November 2006 - 21:41

mam z nim problem jak dzwonie do kumpla albo on do mnie to ja go widze i widze swoje male okienko podgladu ale on mnie nie widzi... wiecie jaka moze byc tego przyczyna??

#2 egodste

egodste
  • 266 posts
  • SkądWarszawa/ Wien

Posted 12 November 2006 - 21:57

masz wszystko poustawiane w ustawieniach? kolega używa aktualnej wersji skype? pojawiała sie jakiś czas temu wersja stabilna, z końcówko bodajże 6. ściągnij i spróbuj. Czy w rozmowach z innymi masz ten sam problem?

#3 frycu

frycu
  • 242 posts
  • SkądKrosno/Kraków

Posted 12 November 2006 - 22:14

to tak, jak dzwonilem do kumpla ktory nie mial kamerki to on mnie widzial super... tylko ten co ma kamerke mnie nie widzi... a nie mam drugiej osoby z kamera;/ wiec narazie nie moge tego sprawdzic;/ a on ma najnowsza.... ja wlasnie sciagnolem:) ale i tak nic;(

#4 klakier

klakier

The Man That Walks Alone

• 1327 posts
  • SkądPiła, Poland

Posted 13 November 2006 - 20:14

to moze poprostu po jego stronie jest cos nie tak a nie po twojej :)

#5 bejo

bejo
  • 176 posts
  • SkądBrzozów / Kraków

Posted 13 November 2006 - 20:21

masz wszystko poustawiane w ustawieniach? kolega używa aktualnej wersji skype?

Ze stabilna wersja jest taki problem ze mniejsza rozdzielczosc kamerki w celu zapewnienia plynnego dzialnia na starszych CPU.

#6 frycu

frycu
  • 242 posts
  • SkądKrosno/Kraków

Posted 13 November 2006 - 20:22

no ale nie chodzi o to ze on mnie widzi w malym okienku, on mnie wogole nie widzi:) a kompa ma nowego core duo i 2gb ramu wiec raczej powinno dzialac...

#7 tomasz

tomasz

• 10988 posts

Posted 13 November 2006 - 20:33

Wczoraj odbyłem videokonferencję z użytkownikiem Windows. MacBook 2GHz + Mac OS X 10.4.8 vs. HP Pavilion Core Duo + Windows XP Pro Używam wersji 2.0.0.2

#8 Conrad

Conrad
  • 376 posts

Posted 13 November 2006 - 20:47

W moim iBooku (1,33 GHz G4 z syst. 10.4.8 i najnowsza wersja Skype'a) przypadkiem ustawiłem głośność (z paska menu) na ok 85 % i nagle wszystko zaczęlo chodzić i głos i video. Rozmowa była z użytkownikiem Windows. Nie wiem co o tym sądzić :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users