Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

czy iphone kupiony USA będzie działał w Polsce ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 giupek

giupek
  • 1 postów

Napisano 18 października 2009 - 18:30

Witam tak jak w temacie, mam możliwosc kupić iphone w USA, i nie jestem pewnien czy bedzie działal. Nie wiem równiez czy jest to 3g czy 3gs prosiłbym o podanie info. dla oobydwu modeli. Pozdrawiam i z góry dziekuję

#2 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 października 2009 - 18:42

Wszystko zależy od wersji oprogramowania - jeśli jest to 3.0/3.0.1 (bądź starsze w przypadku iPhone’a 3G) to jak najbardziej tak, ale jeśli nowsze (czyt. 3.1/3.1.2) to niestety nie.

#3 makelove1991

makelove1991
  • 1 postów

Napisano 21 października 2009 - 16:34

A jak wygląda sprowadzenie iphona z USA? Aktualna cena na stronie to 99$ za 8GB. Domyślam się, że do tej ceny należy jeszcze coś doliczyć, jednak nie mam co do tego pewności, ponieważ byłoby to pierwsze urządzenie kupione w Stanach. Znajomy jedzie na kilka dni i mógłby mi go kupić, jednak chciałabym wiedzieć ile realnie musiałabym za niego zapłacić w dolarach.

#4 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 21 października 2009 - 16:42

A jak wygląda sprowadzenie iphona z USA? Aktualna cena na stronie to 99$ za 8GB. Domyślam się, że do tej ceny należy jeszcze coś doliczyć, jednak nie mam co do tego pewności, ponieważ byłoby to pierwsze urządzenie kupione w Stanach. Znajomy jedzie na kilka dni i mógłby mi go kupić, jednak chciałabym wiedzieć ile realnie musiałabym za niego zapłacić w dolarach.

Do 99$ musisz doliczyc 2 lata abonamentu.

//T

#5 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 21 października 2009 - 16:47

Do 99$ musisz doliczyc 2 lata abonamentu.

//T

-Hahaha!
Dobrze powiedziane!:lol: :lol: :lol:
Ale mowiac serio:
-lepiej uwazaj z tym kupnem bo z tego co wiem to obecnie w sklepach iP sa sprzedawane z softem 3.1!

#6 superlutek

superlutek
  • 54 postów

Napisano 22 października 2009 - 20:57

Kupiłem ostatnio ( w końcówce września ) 2 szt 3gs 32gB w Dallas w AppStore. Oba miały soft 3.0.1.Teraz już bym nie zaryzykował.

#7 sheeppendale

sheeppendale
  • 50 postów
  • SkądOvingham, United Kingdom

Napisano 28 października 2009 - 18:48

Witam. Podłącze się do wątku bo nadal czegoś tu nie rozumiem. Z tego co jest napisane małym druczkiem na dole strony Apple Store, są dwie możliwości zakupienia iPhone 3GS: 1. w cenie 199$ (za 16GB) dla tych co kupują go w sieci AT&T, mają 18 lat i zdolność kredytową (zakładam, że chodzi o kartę kredytową w USA) 2. jako prezent za 599$, co i tak daje około 1000zł oszczędności w stosunku do polskich cen - ta wersja powinna być zatem bez SimLock, umożliwiając bezproblemowe działanie w którejkolwiek sieci GSM na Świecie (bez względu na soft telefonu). Czy dobrze rozumuję?

#8 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 28 października 2009 - 18:57

-obecnie to juz nie kupisz bez kontraktu. Jest tak ogromne zapotrzebowanie na 3GS ze im sie nie oplaca sprzedawanie samych iP.A poza tym obecnie w salonach Apple czy tez At&t sa tylko iP z softem 3.1 wzwyz-co oznacza ze w RP to bedziesz mial iPoda Touch. Wszystkie iP z USA maja simlocka na At&t.

[CIACH]

To nie jest dział Giełda!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych