Dokładnie tak, Mikromiekki wie co robi bo kolejna wtopa z Windą grozi im naprawdę poważnymi konsekwencjami... z plamy jaką dali z Vistą jakoś udało im się wyjść obronną ręką dlatego teraz położyli nacisk na testowanie bety.
coz...i co z tego ze vista to produkt "oeso-podobny" skoro mcsoft potrafil wciskac ja ludzia praktycznie na sile...
probowaliscie kiedys kupic notebooka bez osa? owszem da sie...ale trzeba dobrze poszukac
pisze o notebookach bo ich sprzedaz drastycznie rosnie (taka moda) , a kupuje je spora liczba ludzi
ktorzy chca " duza giga duzo cali i ladny wyglad" + preinstalowana viste;D
sadze ze i tak zarobili na tym chlamie;]
a tak btw: bardzo interesujaco wyglada w tej chwili oferta takich firm jak asus, toshiba ( innych nie sprawdzalem)
kupujemy notebooka i dostajemy mozliwosc darmowej aktualizacji do w7
jeszcze jedno...spora ilosc userow jakich opisalem powyzej kupuje taki sprzet w marketach dla debili
jak saturn czy media...
ktore (naprawde...i bez jaj) groza klienta utrata gwarancji po zmianie os ktory zostal preinstalowany
na komputerze;D = jeszcze wiecej "zadowolonych " uzytkownikow visty
meritum bo jak zwykle moj post stracil pewnie caly sens i logike
nawet gdyby w7 okazal sie niewypalem (dziekujemy wszyscy billowi ze tak nie jest)
to i tak by go sprzedali! i na nim zarobili;]]
przykre jest to ze na tym forum staje sie obronca windowsa...naprawde az mi wstyd
ale w7 jak dotad wedlug mnie " kopie tylki" (bo nie ma konkurencji..hehe wiem wiem)
i czas sie na niego przesiadac...bo niestety 3.2 Giga ramu staja sie juz nie wystarczalne