XP Domyślny system jak wyłączyć? Brak sieci pod XP
Posted 10 November 2006 - 12:31
Kupiłem Imaca, Kupiłem Win Xp oem SP2. Windows bootcampem zainstalowałem. Niestety brak kompletnie sieci. Karte widzi ale brak mu Ip. Dzwoniłem do dostawcy netu (chello). Według nich wszystko jest ok tylko Panda blokuje. Wyłaczyłem Pande, nic, odinstalowałem, nic. Firewall wyłączony, nic ;( Restarty nic nie pomagają a co gorsza....
Nie moge powrócić do Xa bo "del" przy starcie systemu nie pomaga i dalej ładuje sie domyślnie windows:!:
Pomóżcie mojej makówce, pozdrawiam.
Posted 10 November 2006 - 12:44
Proszę nie odsyłajcie mnie do innych wątków, bo wiem że są na ten temat ale u mnie sprawa wygląda nieco inczej...
Kupiłem Imaca, Kupiłem Win Xp oem SP2. Windows bootcampem zainstalowałem. Niestety brak kompletnie sieci. Karte widzi ale brak mu Ip. Dzwoniłem do dostawcy netu (chello). Według nich wszystko jest ok tylko Panda blokuje. Wyłaczyłem Pande, nic, odinstalowałem, nic. Firewall wyłączony, nic ;( Restarty nic nie pomagają a co gorsza....
Nie moge powrócić do Xa bo "del" przy starcie systemu nie pomaga i dalej ładuje sie domyślnie windows:!:
Pomóżcie mojej makówce, pozdrawiam.
nie "del" tylko "alt" option - trzeba przy starcie systemu trzymac
Posted 10 November 2006 - 12:52
Posted 10 November 2006 - 13:21
Posted 10 November 2006 - 13:50
Posted 15 November 2006 - 13:59
Ja juz mialem podobne problemy u klienta na PeCecie, ktory mial ZoNe Alarma. Wywalilem go w pieruny i wszystko zaczelo dzialac.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users