iPod Shuffle - zbyt cicho
Napisano 09 listopada 2006 - 18:31
Napisano 09 listopada 2006 - 21:09
Napisano 09 listopada 2006 - 21:23
Napisano 09 listopada 2006 - 22:01
Napisano 09 listopada 2006 - 23:26
Napisano 09 listopada 2006 - 23:36
Napisano 10 listopada 2006 - 10:32
Napisano 16 listopada 2015 - 17:29
Witam. Widzę że konkretny problem iPoda Shuffle 4G pozostaje bez odpowiedzi już od ponad roku :/ :/ :/
Moja historia:
Pierwszy mój shuffle działał normalnie, pewnego dnia zaczął grać cicho, szukałem na forach i znajdywałem odpowiedzi podobne do tych wyżej czyli żadne!
Znalazłem dziwne rozwiązanie, zainstalowałem iTunes na innym kompie i tamten komp jakby odblokowywał mi głośność - po odtworzeniu i wgraniu muzyki od nowa, po podpięciu pod mojego lapka i wejściu w iTunes znowu się ściszał!
(od razu zaznaczę że żadne ograniczenia nie były włączane)
w tym samym czasie miałem już mojego drugiego shuffle, Ten działa normalnie do dziś, naprawdę głośno, niezależnie gdzie go podepnę, nawet do mojego lapka.
W międzyczasie sprzedałem tego pierwszego, a teraz już kupiłem trzeciego dla dziewczyny, który od samego początku gra cicho jak ten pierwszy, ocenił bym to na 70% głośności.
Niestety sztuczki z "odtwarzaniem" i "synchronizacją" na innym kompie nie dają efektu.
Coś jest z tymi iPodami nie tak !
dodam że wszystkie iPody kupowałem używane ale w bardzo dobrym stanie, nie mają problemów z baterią czy coś. Testowane na jednych słuchawkach. Na moje to istnieje jakiś błąd który wycisza te iPody ale nie jest to do ogarnięcia w zwykłych opcjach iTunsa...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych