Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jailbreak 3.0 - ipod touch 1G

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ravon

ravon
  • 11 posts

Posted 10 October 2009 - 15:02

Witam, zamierzam zrobic powyzszy JB za pomoca tego tutoriala:

[url=http://modmyi.com/forums/ipod-news/638641-windows-how-jailbreak-ipod-touch-1g-2g-firmware-3-0-redsn0w.html][Windows] How to Jailbreak iPod Touch 1G & 2G Firmware 3.0 with RedSn0w[/url]

mam 3 pytania:

1. Czy uzywac podanego w tutorialu redsnowa 0.7.2 czy moze wersji 0.7.1 lub 0.7
2. Czy wprowadzac ipoda w tryb DFU przed uruchomieniem redsnowa czy po prostu robic tak ja w tutorialu powyzej?
3. Czy nowy firmware 3.0 ma jakies ciekawe zrodla dla cydii? Czy wsrod gier i programow bede mial w czym wybierac czy raczej jest tam malo rzeczy do pobrania?

Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

#2 czarls76

czarls76
  • 2 posts

Posted 10 October 2009 - 16:00

witam, 1. postępuj zgodnie z tutkiem i korzystaj z softu podanego w tutorialu - to działa do dzieła 2. w DFU wprowadzasz podczas pracy redsn0w - "poprosi" cię o to 3. to nie firmware ma źródła tylko cydia je ma, ja osobiście korzystam tylko z installousa pozdrawiam,

#3 ravon

ravon
  • 11 posts

Posted 10 October 2009 - 16:35

wiem ze cydia ma zrodla ale, moze byc tak ze zrodla cydii beda mialy aplikacje pod softy 2.2.1 i starsze ale to juz nie wazne, bo wlasnie zrobilem JB :) Sciagnelem red snow 0.7.1 i all poszlo OK. Teraz wlasnie patrze w ta Cydie i widze ze jednak troche tych aplikacji ma ^^, jednak nie widze installousa... masz moze zrodlo do niego?? i jest jakis spis zrodel po fw 3.0 na forum??

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users