Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Palringo-wszechstronny komunikator internetowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 annubis17

annubis17
  • 9 postów

Napisano 06 października 2009 - 13:37

Chciałbym sie z wami podzielić moim najlepszym odkryciem od czasu wypróbowania tego systemu.
Palringo działa na Mac OS bardzo ładnie, obsługuje sieci od GG przez Jabbera i msn po Tlen i ICQ nie pomijając Facebooka.
Można na nim przesyłać obrazki oraz dzwięk. Świetnym dodatkiem jest możliwa obsługa grup, w której możemy porozmawiać w kilkanaście a nawet kilkaset osób zupełnie jak na chacie, oczywiście również mozna na niej wysyłać obrazki i dzwięki. Obsługuje on wbudowane w kompa kamery jak i wysyłanie z twardego dysku.
Co do grup to jest nawet polska grupa tego programu "palringopolska"
PS. Program jest darmowy oraz działa na platformach takich jak xp, java, symbian iphone android itd.

[URL="http://www.palringopolska.pl"]Polskie Centrum Palringo[/URL]

#2 rafals

rafals
  • 418 postów

Napisano 06 października 2009 - 14:26

ten komunikator jest rewelacyjny szczegolnie wysylanie wiadomosci dzwikowych i zdjec. Co prawda potrafi sie wysypac w iphonowej wersji ale uwielbiam go. Bardzo dobrze chodzi na nim GG i googletalk innych nie probowalem. Polecam go kazdemu szczegolnie posiadaczom iphone.

#3 Smokerro

Smokerro
  • 258 postów
  • SkądKoźmin Wielkopolski

Napisano 07 października 2009 - 06:38

annubis17

To aż takie wielkie odkrycie nie jest ;-)

Np. dlatego, że już było kilkanaście/kilkaset tematów odnoście Palringo, ja korzystam z niego na iPhonie ale raz na jakiś czas nie chce mi ściągnąć listy kontaktów przy logowaniu, ale jak włączę iPhone'a na nowo to wszystko ładnie śmiga.

P.S. Ja też polecam ten programik ;P

#4 annubis17

annubis17
  • 9 postów

Napisano 07 października 2009 - 08:34

annubis17

To aż takie wielkie odkrycie nie jest ;-)

Np. dlatego, że już było kilkanaście/kilkaset tematów odnoście Palringo, ja korzystam z niego na iPhonie ale raz na jakiś czas nie chce mi ściągnąć listy kontaktów przy logowaniu, ale jak włączę iPhone'a na nowo to wszystko ładnie śmiga.
P

Może i było, ale tej polskiej strony na pewno nie było :P

#5 Smokerro

Smokerro
  • 258 postów
  • SkądKoźmin Wielkopolski

Napisano 07 października 2009 - 12:49

Nie jestem pewien ponieważ na tym forum mam krótki starz ^^ ale jak dobrze pamiętam to tej stronki nie było, bo wydaje mi się, że ta stronka jest "nowo otwarta", ma parę miesięcy

#6 annubis17

annubis17
  • 9 postów

Napisano 07 października 2009 - 13:09

Ich grupy na Palringo chyba też wcześniej nie było bo dopiero zaczynają na nią ludzie wchodzić

#7 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 07 października 2009 - 13:58

download na stronie nie dziala, raz sie strona wyswietla po polsku raz po angielsku, palringo na maka jest w fazie alpha i tylko na leoparda - lepiej sie wstrzymac

#8 annubis17

annubis17
  • 9 postów

Napisano 07 października 2009 - 18:49

download na stronie nie dziala, raz sie strona wyswietla po polsku raz po angielsku, palringo na maka jest w fazie alpha i tylko na leoparda - lepiej sie wstrzymac

Mi jakoś ciągle działa i wciąż po polsku....
I co z tego że jest w alpha? Jak działa to chyba nie można narzekać...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych