Palringo-wszechstronny komunikator internetowy
Posted 06 October 2009 - 13:37
Palringo działa na Mac OS bardzo ładnie, obsługuje sieci od GG przez Jabbera i msn po Tlen i ICQ nie pomijając Facebooka.
Można na nim przesyłać obrazki oraz dzwięk. Świetnym dodatkiem jest możliwa obsługa grup, w której możemy porozmawiać w kilkanaście a nawet kilkaset osób zupełnie jak na chacie, oczywiście również mozna na niej wysyłać obrazki i dzwięki. Obsługuje on wbudowane w kompa kamery jak i wysyłanie z twardego dysku.
Co do grup to jest nawet polska grupa tego programu "palringopolska"
PS. Program jest darmowy oraz działa na platformach takich jak xp, java, symbian iphone android itd.
[URL="http://www.palringopolska.pl"]Polskie Centrum Palringo[/URL]
Posted 06 October 2009 - 14:26
Posted 07 October 2009 - 06:38
To aż takie wielkie odkrycie nie jest ;-)
Np. dlatego, że już było kilkanaście/kilkaset tematów odnoście Palringo, ja korzystam z niego na iPhonie ale raz na jakiś czas nie chce mi ściągnąć listy kontaktów przy logowaniu, ale jak włączę iPhone'a na nowo to wszystko ładnie śmiga.
P.S. Ja też polecam ten programik ;P
Posted 07 October 2009 - 08:34
annubis17
To aż takie wielkie odkrycie nie jest ;-)
Np. dlatego, że już było kilkanaście/kilkaset tematów odnoście Palringo, ja korzystam z niego na iPhonie ale raz na jakiś czas nie chce mi ściągnąć listy kontaktów przy logowaniu, ale jak włączę iPhone'a na nowo to wszystko ładnie śmiga.
P
Może i było, ale tej polskiej strony na pewno nie było

Posted 07 October 2009 - 12:49
Posted 07 October 2009 - 13:09
Posted 07 October 2009 - 13:58
Posted 07 October 2009 - 18:49
download na stronie nie dziala, raz sie strona wyswietla po polsku raz po angielsku, palringo na maka jest w fazie alpha i tylko na leoparda - lepiej sie wstrzymac
Mi jakoś ciągle działa i wciąż po polsku....
I co z tego że jest w alpha? Jak działa to chyba nie można narzekać...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users