Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Skąd pobrać darmowego photoshopa na  ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 daniool

daniool
  • 59 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 października 2009 - 08:33

Witam
Mam problem.
Może i banalny ale wszystko co pobrałem nie działa .
Zalerzy Zależy mi na PS 7 na  .

Pozdrawiam...

#2 lopski

lopski
  • 530 postów
  • SkądCrack-off

Napisano 06 października 2009 - 08:35

darmowego? chodzi ci o trial? to ze strony Adobe po zalogowaniu można pobrać miesięczny trial. potem musisz kupić oryginał.

#3 czareknster

czareknster
  • 99 postów
  • SkądWarsZawa

Napisano 06 października 2009 - 09:02

Jak wspomniał kolega, poza trialem nie istnieje coś takiego jak darmowy Photoshop. Oczywiście jeśli chcesz bawić się w rabusia to nikt poza tobą samym cię nie powstrzyma, no chyba, że CBŚ ;-). Poza tym ze strony Adobe możesz pobrać trial ale CS4. Moim zdaniem 7 w porównaniu do CS4 prezentuje się jak windows przy MAC'u.

#4 wieslawo

wieslawo
  • 3 698 postów
  • SkądL-no/P-ń

Napisano 06 października 2009 - 09:27

czareknster skądże z nowu, Photoshop 7 obok CS2 i 5.5 to jeden z najbardziej udanych Phostoshopów i nie uważam by czegoś mu brakowało do normalnej pracy. Co do autora, tak naprawdę to giełda giełda i jeszcze raz giełda. Cały zestaw Adobe Design Collection gdzie jest PS7 + Ill 10 + Indd 2.0 znajdziesz za kilkaset złotych. To były czasy kiedy nie było aktywacji i innych utradniaczy. A patrząc na jego wydanie i stojąc obok CS4 to aż żal patrzeć na najnowsze CS4. Brzyki kartonik, wręcz budżetowy, tani papier. W Adobe Design Collection duży fajny kartonik i kilkusetstronnicowe książki do każdego programu zawierające vademecum...coś pięknego.

#5 daniool

daniool
  • 59 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 października 2009 - 05:52

Ok dzięki za propozycję znalazłem sposób :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych