Monster Beats Tour pod iPod'a wasze opinie..
Rozpoczęty przez
Cyryl6
, 26 wrz 2009 23:14
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 26 września 2009 - 23:14
Mam takie pytanie do osób które kiedykolwiek miały styczność ze słuchawkami monster beats by dr. dre dokanałowymi, kosztują dość sporo a czy dzwięk jest wart tej ceny ??
Wcześniej posiadałem Zen Aurvana z których byłem bardzo zadowolony tylko denerwowały mnie pod względem basu którego wcale w nich nie ma a w Beatsach podobno jest i to całkiem fajny,podobno...

Napisano 27 września 2009 - 05:35
Posiadam monster beats dokanałowe i uważam, że są one nieco przereklamowane. Design co prawda świetny, ale dźwięk... Jeśli zależy Ci na mocnym basie, to muszę Cię rozczarować, bo w tych słuchawkach również go nie uświadczysz. Na początku myślałem, że to kwestia dopasowania silikonowych nakładek, których w komplecie jest kilka rodzai, ale mimo tego, że wypróbowałem wszystkie nie odczułem większej różnicy. O ile brak mocnych basów dałoby się jeszcze jakoś przeboleć, to tego, że przy niektórych kawałkach (przy głośności prawie na max) w lewej słuchawce słyszę jakieś zakłócenia już nie... Szczerze mówiąc ciekaw jestem czy inni też mają podobny problem czy może tylko ja mam jakiś wybrakowany model...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych