Napisano 14 marca 2010 - 12:44
A mnie w salonie orange we wrocławiu na kazimierza wielkiego pozegnano, powiedziano, ze tylko własciciel telefonu mozezdjac simlocka za 77zl a normalna cena to 500, aze nie jestem wlascicielem to nie wazne ze posiadam paragon zakupu i wszytkie pudla itd. {_racownik stwierdzuil ze musze miec upowaznienie od poprzedniego wlasciciela potwierdzone przez notariusza i jego dowod osobisty aby zdjac tak tego simlocka. I mowienie ze w lodzi tak zdejmuja nie mialo znaczenia bo gosc powiedzial ze nie i koniec! Inna sprawa ze byl tak niemily i opryskliwy ze masakra, wygladal jakby mu zoina nie "dała".
Telefon zostawilem znajomwmu i wysle go tam jeszcz eraz jak uzyskac dokladne informacje jak to jest z tym simlockiem, wtedy to bylo na szybkjo i nie miałęm zadnych dokladnych informacji z boku czy regulaminu.\
BTW. nie wiecie skad dorawac jakis cennik tego simlocka zeby moc sie na cos powolac?
---- Dodano 14-03-2010 o godzinie 12:52 ----
Swoja droga na stronie orange znalazlem cos takiego, a nie jest to jednoznaczne.
Poza tym w Bok nie potrafia mi odpowiedziwec, zadzwonie jeszcze raz i poprosze o innego konsultanta.
Ile kosztuje zdjęcie blokady SIMLOCK?
Opłata za zdjęcie SIMLOCK jest zgodna z aktualnym cennikiem oferty, z której korzystasz. Wpłaty dokonujesz w salonie, na podstawie faktury VAT w nim wystawionej.
Sorki za podwojony wpis ale moja przegladarka zaszwankowala...