Cześć,
wiem, że to może być dla niektórych głupie pytanie, ale jak włączyć system w 32 bitach.
Od ponad tygodnia szukam wszystkich rozwiązań z włączeniem pie$%^&*()nego "Apple USB Modem" w SL, i w końcu jak już naprawdę*miałem ochotę cisnąć komputerem przez okno,
znalazłem jeszcze to rozwiązanie...mój chodzi w 64bitach, na oficjalnym forum Apple znalazłem, że to może być przyczyna....więc jak to zrobić.
Proszę*o pomoc, bo stopień mojej desperacji sięga już zenitu...
Igor

Jak włączyć system w 32 bitach?
Rozpoczęty przez
igore
, 22 wrz 2009 19:45
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 września 2009 - 19:45
Napisano 22 września 2009 - 20:30
przy starcie trzymaj klawisz 3 i 2
Napisano 22 września 2009 - 20:56
A jesteś pewien tych bitów?
Jądro systemu standardowo (chyba z wyjątkiem jednego modelu komputera) uruchamia się w trybie 32 bitowym dopiero trzymając 6 i 4 można na odpowiednich maszynach uruchomić go w trybie 64 bitowym. Tryb jądra nie wpływa na tryb aplikacji i jeśli są 64 bitowe (te od Apple) to i tak się uruchamiają jako 64 bitowe.
Spróbuj znaleźć starszą wersję aplikacji i ona powinna być 32 bitowa.
Raczej Twój problem nie wynika z trybu 32/64 bit ale i tak starsza wersja może pomóc.
Napisano 22 września 2009 - 21:59
A jesteś pewien tych bitów?
Spróbuj znaleźć starszą wersję aplikacji i ona powinna być 32 bitowa.
Raczej Twój problem nie wynika z trybu 32/64 bit ale i tak starsza wersja może pomóc.
Tak naprawdę nie wiem co jest moim problemem do końca...z modemem walczę*od ponad tygodnia
a jest mi on bardzo potrzebny.
Na oficjalnym forum Apple niektórym modem działa, niektórym nie i jest dyskusja na temat
zmiany na 32 bity.
Wiem, że jądro odpala się domyślnie w 32 bitach, ale myślałem, że da się jakoś zrobić, żeby wszystkie procesy też się otworzyły w 32 bitach.
W każdym razie jest to już mój trzeci wątek tutaj, na forum Apple też jest cała dyskusja, ale nadal nie jestem wstanie tego zrobić...masakra, bo przypominają mi się najgorsze czasy walki z Windowsem, sterownikami i innymi pierdołami...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych