Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone - dźwięk klawiatury.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 jasi0

jasi0
  • 625 postów

Napisano 21 września 2009 - 15:22

Witam Ostatnio w moim IP zaniepokoiła mnie jedna rzecz.. mianowicie mniej więcej od instalacji 3.1 dźwięk "klikania" podczas pisania BARDZO się wyciszył (mimo głośności ustawionej na maxa). normalnie bym pomyślał, że głośniczek nawala, ale puszczanie przez niego muzyki odbywa się normalnie i głośno jak zawsze.. Czy może to być w takim razie jakiś softwareowy bug, który da się naprawić? Czy jest powód do niepokoju? i przy okazji mam drugie pytanie: Otóż ostatnio nabyłem MBP 13". Na poprzednim komputerze (z WinXP) czasem zdarzało mi się używać iPhonea jako modemu (internet tethering) za pomocą bluetooth.. Teraz za nic nie mogę połączyć tych dwóch urządzeń za pomocą BT (widzą się nawzajem, ale zazwyzcaj na widoczności się kończy - połączyć się już nie chcą.). (na MBP mam Leoparda, na iP 3.1). Czy ktoś może mi pomóc?

#2 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 21 września 2009 - 15:26

Witam
Ostatnio w moim IP zaniepokoiła mnie jedna rzecz.. mianowicie mniej więcej od instalacji 3.1 dźwięk "klikania" podczas pisania BARDZO się wyciszył (mimo głośności ustawionej na maxa). normalnie bym pomyślał, że głośniczek nawala, ale puszczanie przez niego muzyki odbywa się normalnie i głośno jak zawsze.. Czy może to być w takim razie jakiś softwareowy bug, który da się naprawić? Czy jest powód do niepokoju?

To wina softu 3.1 już gdzieś ktoś to zauważył :) Także nie ma powodu do niepokoju :)

#3 jethro1

jethro1
  • 290 postów
  • SkądKraków

Napisano 21 września 2009 - 15:28

potwierdzam, przy sofcie 3.1 wprowadzono coś takiego :)

#4 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 21 września 2009 - 15:28

W
(widzą się nawzajem, ale zazwyzcaj na widoczności się kończy - połączyć się już nie chcą.). (na MBP mam Leoparda, na iP 3.1). Czy ktoś może mi pomóc?

Niestety mam to samo. Nie mogę połączyć telefonu z makiem... Niby się widzą, ale jak jest ta kropeczka czy są połączone to mam przez 1-2 sek na zielono, a potem znowu na czerwono :confused:

#5 Machiavelist

Machiavelist
  • 156 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 21 września 2009 - 15:40

@ jasiO: a mogłyś najlepiej na priv żeby nie robić offtopa napisać jak zmusić IP do udostepnienia netu przez BT bo walcze juz od dłuższego czasu i jakoś mi nie idze

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych