Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[3G 3.1] update blad 1600 1601

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Slajciak

Slajciak
  • 21 posts

Posted 19 September 2009 - 23:05

Panowie, Wiem ze temat sie juz powtarza jednakze nigdzie konkretniej odpowiedzi nie moge znalezc. Sciagnalem soft 3.1. Potraktowalem go pwntool'em. Z iTunes'a wgrywalem soft i mi wyskoczyl blad najpier 1601 pozniej 1600. Telefon jest w DFU. Powtarzalem proby ok 20 razy. Nic ie dziala. Telefon jest moim telefonem jedynym i takze firmowym prosze o pomoc. Jezeli istnieje juz watek na dokladnie ten temat przepraszam...

#2 soczekpl

soczekpl
  • 3288 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 19 September 2009 - 23:17

Jest na forum, nie wgrasz wprost przez iTunes zjailbreakowanego softu. Musisz wykonać pewne instrukcje, sam robiłem dzisiaj to, ale na Windzie, skoro masz Pwnagetool to również i Maka, tam są inne aplikacje. Polecam temat "Soft 3.1 złamany, PwnageTool 3.1 już dostępny!".

#3 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 posts
  • SkądŁódź

Posted 19 September 2009 - 23:27

soczekpl jak "nie wgrasz wprost przez iTunes" jeśli ja wgrałem nie korzystając z żadnych innych aplikacji jak iTunes? Nie wprowadzaj w błąd. Że komuś nie idzie to nie znaczy, że się w ogóle nie da.

#4 Soli

Soli
  • 75 posts
  • SkądKraków

Posted 19 September 2009 - 23:33

sprawdź tą metodę
http://www.myapple.p...71-post198.html

metoda skupiego daje rade bezproblemowo :)

nie doczytałem o tym pwnagetool i ze masz maka, nie bede usuwał moze komuś sie przyda jak zobaczy taki nagłówek.

#5 Slajciak

Slajciak
  • 21 posts

Posted 19 September 2009 - 23:34

Czytam wlasnie watek ktory podal kolega soczekpl ale programy sa na PC a ja mam maca... Naprawde potrzebuje tego telefonu i jesli juz odpowiedz na moje pytanir istnieje prosz o linka. Dzieki

#6 soczekpl

soczekpl
  • 3288 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 20 September 2009 - 08:53

soczekpl jak "nie wgrasz wprost przez iTunes" jeśli ja wgrałem nie korzystając z żadnych innych aplikacji jak iTunes? Nie wprowadzaj w błąd. Że komuś nie idzie to nie znaczy, że się w ogóle nie da.

Zmodyfikowanego pliku przez iTunes nie wgrasz, bo certyfikaty się nie będą zgadzały. To nie tylko u mnie ;)

#7 Slajciak

Slajciak
  • 21 posts

Posted 20 September 2009 - 10:31

No to jak to zrobic? Nie ma sposobu na maca??

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users