Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Programy Cydia . [ Problem ]

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 wlodar889

wlodar889
  • 2 postów

Napisano 13 września 2009 - 12:15

Witam jestem nowym uzytkownikiem iphone . Zrobilem Jailbreak zainstalowalem Cydie , teraz nasuwa mi sie pytanie bo programow wraz z cydia zainstalowala sie masa , i czy te wszystkie programy sa potrzebne ? APR (/usr/lib) APT 0.7 (apt-key) APT 0.7 Strict ( lib ) BigBoss's Source Bourne-Again SHell Bzip2 Core Utilites cURL Cydia Community Sources Darwin CC Tools Darwin Tools Debian Packager Dev-team Diff Utilities Erica utilities Find utilities Gawk gnu privacy guard grep gzip ispazio libxml2 library link identity editor lzma utils mobile substrate modmyi.com new curses pcre profile directory readline sed shell-cmds sQlite 3.x ste's source tape archive zodTTD's Source te wszystkie pogramy mam w manage/packages/installed czy musza byc zainstalowane czy moge niektore powyrzucac ? : O Z gory dziekuje za pomoc :)

#2 Shakal

Shakal
  • 753 postów
  • SkądWrocław/Kraków

Napisano 13 września 2009 - 12:19

Tak muszą być zainstalowane i nie są to programy tylko takie pluginy, wtyczki, emulatory, repozytoria i inne bzdury ;)

#3 wlodar889

wlodar889
  • 2 postów

Napisano 13 września 2009 - 12:40

A to dziekuje , wiedzialem ze niektore to wtyczki itd , ale nie wiedzialem ze wszystkie sa potrzebne ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych