Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Batman: Arkham Asylum - przewidywania

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 pawel26

pawel26
  • 3 postów

Napisano 09 września 2009 - 14:23

Witam! Zakładam temat, bo jestem ciekawy Waszych przewidywań odnośnie gry Batman: Arkham Asylum. W Polsce gra na PC wychodzi już 18 września i wieści ze świata gier donoszą, że szykuje się gra 2009 roku... A może ktoś już grał w tą grę na PlayStation 3 lub Xboxie 360? Jak wrażenia?

#2 Shakal

Shakal
  • 753 postów
  • SkądWrocław/Kraków

Napisano 09 września 2009 - 14:43

Grałem u kolegi (nie chce wiedzieć skąd wziął) na xklocku, wrażenia po dwóch misjach mam pozytywne. Bardzo dobrze zrobiona gra, Grafika na wysokim poziomie (pewnie na PS3 jeszcze lepiej), Filmowe przerywniki i angielski dubbing są wyśmienite! Sposoby walki są zwykłe bez żadnych nowości. Sama gra i historia o Batmanie mnie nie kręci ale wykonanie techniczne stoi na wysokim poziomie :) Napisze coś więcej jak pogram w następne misje.

#3 texz

texz
  • 18 postów

Napisano 09 września 2009 - 14:44

Mam ją na PS3 i rzeczywiście - cichy hit 2009 roku. Czy gra roku? Do końca jeszcze trochę czasu pozostało, w między czasie wyjdzie choćby Modern Warfare 2, który jak to na FPSy od Infinity Ward przystało, pewnie zgarnie całą wygraną. Niemniej jednak od czasów Bioshock nie było tak dobrej i klimatycznej gry single player.

#4 luck1985

luck1985
  • 924 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 września 2009 - 20:37

Gra fajna , ale krotka - dzisiejszy standard - okolo 8 h i napisy koncowe ;) Hit , to Ił2 z poziomiem symulacja na padzie od X360 ;)

#5 pawel26

pawel26
  • 3 postów

Napisano 10 września 2009 - 12:02

Mam ją na PS3 i rzeczywiście - cichy hit 2009 roku. Czy gra roku? Do końca jeszcze trochę czasu pozostało, w między czasie wyjdzie choćby Modern Warfare 2, który jak to na FPSy od Infinity Ward przystało, pewnie zgarnie całą wygraną. Niemniej jednak od czasów Bioshock nie było tak dobrej i klimatycznej gry single player.

Tak, ale przecież Modern Warfare to inny klimat i sposób rozrywki, Arkham Asylum jest mroczniejsze i opowiada pewną historię, a tego nie spotkamy w grze akcji umieszczonej w czasach współczesnych. Myślę, że fani gatunku TTP powinni być zainteresowani grą. Słyszeliście, że głosy postaci w grze, podkładali aktorzy którzy grali w filmie „Batman- Początek”?

#6 Shakal

Shakal
  • 753 postów
  • SkądWrocław/Kraków

Napisano 10 września 2009 - 14:17

Słyszeliście, że głosy postaci w grze, podkładali aktorzy którzy grali w filmie „Batman- Początek”?

Tak napisałem o tym i bardzo mnie to cieszy :-D

#7 kuba1883

kuba1883
  • 177 postów

Napisano 10 września 2009 - 18:40

Ta gra będzie na maca?

#8 pawel26

pawel26
  • 3 postów

Napisano 11 września 2009 - 12:42

Tak napisałem o tym i bardzo mnie to cieszy :-D

Zawsze to dodatkowy smaczek :) Kuszące jest też to, że scenariusz został napisany przez Paula Diniego, zdobywcę 5 nagród Emmy. 18 września już niedługo, ale można w tej chwili już ją zamówić - [url=http://www.amazonka.pl/akcja-20625357/batman-arkham-asylum-99900630635.bhtml]Batman: Arkham Asylum, Eidos - amazonka.pl - sklep internetowy[/url]

#9 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5 535 postów

Napisano 11 września 2009 - 19:46

Widziałem demo przy okazji ostatniej wizyty u sąsiada - wgniata w fotel. Oczywiście rozgrywka wygląda na dość liniową i przewidywalną, ale i tak sprawia pewnie sporo "frajdy".

#10 smartkid

smartkid
  • 117 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 13 września 2009 - 14:05

Posiadam i gram od jakiegoś czasu na X360. Gra rewelacyjna. Podejście do rozgrywki dość oldschoolowe czyli liczy się frajda z gry a nie jakieś wielkie opanowanie pada i zręczność palców. Tym właśnie gra mnie zauroczyła, czysta rozrywka na niezwykle wysokim poziomie. Polecam serdecznie!!

#11 texz

texz
  • 18 postów

Napisano 15 września 2009 - 18:41

Posiadam i gram od jakiegoś czasu na X360. Gra rewelacyjna. Podejście do rozgrywki dość oldschoolowe czyli liczy się frajda z gry a nie jakieś wielkie opanowanie pada i zręczność palców. Tym właśnie gra mnie zauroczyła, czysta rozrywka na niezwykle wysokim poziomie. Polecam serdecznie!!

Konieczność dobrego opanowania gry okaże się nieodzowna po przejściu gry właściwej przy tzn. Challenges. Takie łatwe te zadania wcale nie są, ale ich przejście daje niesamowitą satysfakcję no i rzecz jasna achievmenty na X360/ trofea na PS3.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych