Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Stacja dokująca z głośnikami koło 200 zł

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 leniwce.gora

leniwce.gora
  • 94 postów

Napisano 06 września 2009 - 11:50

Witam!

Przebrnąłem przez masę tematów, ale nie znalazłem nic mi odpowiadającego.

Nie mam 2000 zł na stację dokującą z głośnikami. Mam tylko 200 (no może +/-, ale niewiele)
Wymagania mam chyba osiągalne:
- ładowanie iPhone
- głośniki - nie wymagam cudów, ale też niech nie pierdzą
- radio zbędne
- wyświetlacz też zbędny - iPhone ma własny
- wejście liniowe na minijack - jakbym musiał podiąć pod laptopa czy co
- wejście USB
- opcjonalnie pilot

Generalnie wybór opiera się nie tyle na marce i nieużywalnych możliwościach sprzętu, a stosunek cena/jakość.

coś takiego:
Creative TravelSound i - High fidelity docking, charging travel speakers for iPod

Tylko, że tego TravelSound'a nigdzie nie ma (Allegro jest, ale bez pilota, zasilacza i kabli)

#2 ferrari

ferrari
  • 818 postów

Napisano 06 września 2009 - 14:12

wbij sobie na strone logitecha... ja mam zamiar zakupić LOGITECH PURE-FI ANYTIME.

#3 leniwce.gora

leniwce.gora
  • 94 postów

Napisano 06 września 2009 - 18:08

hmm... tak, ładnie, ale o stówę za dużo... najmniej stówę...

#4 BartGoc

BartGoc
  • 88 postów

Napisano 07 września 2009 - 11:33

Masz na allegro ten zestaw Logitecha o którym pisał @ferrari za przystępna cenę 249 zł

Logitech Pure Fi Anytime

#5 leniwce.gora

leniwce.gora
  • 94 postów

Napisano 08 września 2009 - 13:00

o, pieknie, ja wpisywałem pure-fi i mi tego nie wyszukał :) a jakieś inne propozycje - doświadczenia?

#6 BartGoc

BartGoc
  • 88 postów

Napisano 08 września 2009 - 21:29

o, pieknie, ja wpisywałem pure-fi i mi tego nie wyszukał :)

a jakieś inne propozycje - doświadczenia?

No tak. Jak sama nazwa wskazuje @leniwce.gora to leniwce górą ha ha.

Przecież nie dla Ciebie jednego to znalazłem :-P

@ferrari ponoć na to poluje więc o czym pisać ;-) Wejdź na stronę logitecha, poczytaj i kup. Jeżeli będzie badziew, a moim zdaniem będzie w odsłuchu, to sprzedaż za 50 zeta mniej i po sprawie. No chyba, że ktoś chce mieć radio budzik z pilotem i dockiem dla iphona, nie licząc na jakość dźwięku, a tylko samą funkcjonalność i designe (ładnie wygląda muszę przyznać) to to urządzenie jest dla niego.

Nikt nie poleci Ci takiego urządzenia kiedy same słuchawki (dobry odsłuch) można zakupić począwszy od kwoty 250 zł, chyba że "wyhaczysz" gdzieś za mniejszą kwotę ;-)

#7 ferrari

ferrari
  • 818 postów

Napisano 09 września 2009 - 15:24

No chyba, że ktoś chce mieć radio budzik z pilotem i dockiem dla iphona, nie licząc na jakość dźwięku, a tylko samą funkcjonalność i designe (ładnie wygląda muszę przyznać) to to urządzenie jest dla niego.

No kupuje go dla budzika radia... głośnik, aby nie trzeszczały. Szkoda mi pieniędzy na JBL z dockiem... kosztują od 500 zł.

#8 Daniel77

Daniel77
  • 21 postów

Napisano 18 października 2009 - 21:10

Też zastanawiam się nad kupnem głośników z dockiem na Iphona. Interesują mnie te dwa modele
Głośnik Logitech Pure FI Anywhere iPhone i iPod (769778593) - Aukcje internetowe Allegro
iGroove HG KLIPSCH stacja dokująca do IPODA NOWA (784401195) - Aukcje internetowe Allegro
Który z tych 2 modeli byście mi doradzili. Potrzebuje jakiś przenośnych głośników aby posłuchać muzyki poza domem np na wycieczce. Na głośniki chce wydać 300~400 PLN

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych