Witam
nie znalazłem podobnego tematu dlatego postanowiłem swój założyć na od spodu mojego nowego mbp 13'3 pojawila sie ryska czy ktoś mógłby mi pomóc sie jej pozbyć czym i w jaki sposób wiem ze to mała rysa sprzet sie zużywa itd ale mnie to drażni proszę o pomoc. Jesli pomylilem dzial przepraszam dla mnie to bardzo ważne i pisze w nerwach

Rysa na Macbook Pro 13'3
Rozpoczęty przez
Adrix
, 03 wrz 2009 23:10
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 września 2009 - 23:10
Napisano 04 września 2009 - 01:08
wiec sam sobie odpowiedziales juz: sprzet sie zuzywa...
Idz do servisu i wymien pokrywa dolna na nowa przy czym zaplacisz sporo kasy za to to bo uszkodzenie przez uzytkownika mechaniczne jak juz to zrobisz kup sobie z firmy Incase hard Shell na swojego MB
Ja mam Hard shell na MBP 17 w kolorze czarnym i nic sie nie rysuje poza nakladka
a nie szkoda mi jej bo jak sie ostro sciora to ja obkleje albo zamowie ze stanow kolejna

Napisano 21 września 2009 - 14:31
ja mam macally bookshell2 dla mb alu 13 (a mam de facto mbp 13) i jestem zachwycony.
Nie musze nosic sleeve'a i wszystko jest zabezpieczone. Polecam.
Napisano 21 września 2009 - 14:38
Rysa od spodu? Moj MB po tygodniu od spodu wygladal jak papier scierny, teraz zaczyna mi pekac obudowa przy wylocie powietrza, jakos nie spedza mi to snu z powiek - skoro nie widac, to po co o tym myslec
Napisano 21 września 2009 - 15:08
a to lakier na samochodzie czy tylko komputer?
Lepiej się przyzwyczajaj!!!
A jak nie chcesz mieć więcej rys to najlepiej ostrożnie spakuj go do pudełka i połóż w bezpieczne ciemne i chłodne miejsce. A i pamiętaj o odpowiedniej wilgotności powietrza

Napisano 21 września 2009 - 21:45
Już sie nie smiejcie ze mnie rysa zamaskowana
i kupiłem tez właśnie macally bookshell dla mbp 13. Na MB na moim mb white 2007 late nie sa tak widoczne rysy jak na mbp ta jedna była

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych