Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Rysa na Macbook Pro 13'3

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adrix

Adrix
  • 13 postów

Napisano 03 września 2009 - 23:10

Witam nie znalazłem podobnego tematu dlatego postanowiłem swój założyć na od spodu mojego nowego mbp 13'3 pojawila sie ryska czy ktoś mógłby mi pomóc sie jej pozbyć czym i w jaki sposób wiem ze to mała rysa sprzet sie zużywa itd ale mnie to drażni proszę o pomoc. Jesli pomylilem dzial przepraszam dla mnie to bardzo ważne i pisze w nerwach

#2 sancruz3

sancruz3
  • 2 436 postów

Napisano 04 września 2009 - 01:08

wiec sam sobie odpowiedziales juz: sprzet sie zuzywa... Idz do servisu i wymien pokrywa dolna na nowa przy czym zaplacisz sporo kasy za to to bo uszkodzenie przez uzytkownika mechaniczne jak juz to zrobisz kup sobie z firmy Incase hard Shell na swojego MB Ja mam Hard shell na MBP 17 w kolorze czarnym i nic sie nie rysuje poza nakladka :) a nie szkoda mi jej bo jak sie ostro sciora to ja obkleje albo zamowie ze stanow kolejna :)

#3 rees

rees
  • 167 postów

Napisano 21 września 2009 - 14:31

ja mam macally bookshell2 dla mb alu 13 (a mam de facto mbp 13) i jestem zachwycony. Nie musze nosic sleeve'a i wszystko jest zabezpieczone. Polecam.

#4 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 21 września 2009 - 14:38

Rysa od spodu? Moj MB po tygodniu od spodu wygladal jak papier scierny, teraz zaczyna mi pekac obudowa przy wylocie powietrza, jakos nie spedza mi to snu z powiek - skoro nie widac, to po co o tym myslec

#5 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 21 września 2009 - 15:08

a to lakier na samochodzie czy tylko komputer? Lepiej się przyzwyczajaj!!! A jak nie chcesz mieć więcej rys to najlepiej ostrożnie spakuj go do pudełka i połóż w bezpieczne ciemne i chłodne miejsce. A i pamiętaj o odpowiedniej wilgotności powietrza ;)

#6 Adrix

Adrix
  • 13 postów

Napisano 21 września 2009 - 21:45

Już sie nie smiejcie ze mnie rysa zamaskowana :) i kupiłem tez właśnie macally bookshell dla mbp 13. Na MB na moim mb white 2007 late nie sa tak widoczne rysy jak na mbp ta jedna była :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych