Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Windows 7 64 bit – parę pytań???

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 jaco88

jaco88
  • 781 postów

Napisano 03 września 2009 - 12:26

Zamierzam zainstalować u swojej panny na Vaio (C2D) Windows 7 RC mając nadzieje że nie będę się tak denerwował jak przy Viście kiedy u niej jestem i będzie chociaż w połowie tak przyjemny w obsłudze jak Leo. I nie wiem czy instalować wersję 32bit czy 64bit? Jeżeli ma ktoś doświadczenie z 7 64 bit to czy nie ma problemu ze sterami? Będą np. działać te pod Visie 64bit? I czy programy takie jak Firefox czy Skype które są 32 bitowe będą też bez problemu się uruchamiały?

#2 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 03 września 2009 - 12:36

Programy 32-bit uruchamiają się na 64-bitowym systemie dzięki WOW64. Używałem RC i teraz final 64-bit i problemów ze sterownikami nie było. Większość pobiera się przez Windows Update.

#3 klakier

klakier

The Man That Walks Alone

• 1 327 postów
  • SkądPiła, Poland

Napisano 03 września 2009 - 12:39

Zamierzam zainstalować u swojej panny na Vaio (C2D) Windows 7 RC mając nadzieje że nie będę się tak denerwował jak przy Viście kiedy u niej jestem i będzie chociaż w połowie tak przyjemny w obsłudze jak Leo. I nie wiem czy instalować wersję 32bit czy 64bit?
Jeżeli ma ktoś doświadczenie z 7 64 bit to czy nie ma problemu ze sterami? Będą np. działać te pod Visie 64bit? I czy programy takie jak Firefox czy Skype które są 32 bitowe będą też bez problemu się uruchamiały?

VAIO ? hmmmm sorry m8 this is a Apple Only Forum jak by to powiedzial mój kolega ... temat zamykam bo jest w złym dziale

Pozdrawiam klakier

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych