iPhone bez simlocka z Włoch? Czy tak fatycznie jest?
Napisano 04 września 2009 - 16:19

Napisano 04 września 2009 - 19:05
Próbować pomoc polakowi
Informacja zawarta w moim poście jednoznacznie odpowiada na pytanie czy iphone'y z wloch posiadaja simlocka - NIE posiadają ponieważ we Włoszech tak jak w niektórych innych Państwach obowiązuje zakaz zakładania simlockow na jakiekolwiek telefony.
Proponowałem odsprzedaż po kosztach czyli za równo 720 euro * przelicznik ponieważ ja osobiście nie widziałbym sensu w sprowadzaniu czegoś co można zakupić "na miejscu".
Nie martw się, na pewno będzie działał w Polsce.
Dodatkowo dodam, że nie spotkałem się z tym by w Polskich iSpotach nie można było zakupić białej wersji 32gb.
Dzięki za info. Jak widać mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Bywa.
Co do kosztów - super, ale mnie interesuje wyłącznie biały i wierz mi. Byłem w i spocie (nie raz i nie jednym). Byłem w erze (ispot ma telefony z ery) i NIE MAJĄ białych 32 giga, bo ich nie sprowadzili.
Pierwszego dnia sprzedaży byłem pierwszym klientem w Wawie na Złotej (w erze). Gdyby był choć jeden, to byłby mój.
Era nie zamówiła w ogóle białych 32 giga.
Pokazały się w orange'u, ale jak pisałem - kręcą coś ze zdejmowaniem simlocków. Powiedzieli mi na placu konstytucji, że zdejmowanie simlocków wstrzymane. Podejrzewam, że zrobili tak dlatego, że chcą je mieć dla swoich klientów, a ja chciałem kupić bez umowy i przedłużania, bo mam plusa.
Nie kombinowałbym z tym przywożeniem z Włoch, tym bardziej, że to kwestia grzecznościowa i nie chciałem robić kłopotu. Tym bardziej, że różnica w cenie praktycznie żadna, a gwarancję będę mógł sobie w d.. wsadzić.
Ale po tym, co przeczytałem o firmie regeneresis na forum dochodzę do wniosku, że i tak bym mógł

Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi

Napisano 04 września 2009 - 20:07
-"- inglisz werszym-a po jakiemu to? I co to niby ma znaczyc?
Oj już nie czepiaj się english masterze... Każdy (no może oprócz Ciebie) wie o co chodzi... Wszędzie gdzie widzę Twoje posty zawsze się czegoś czepiasz... Twoje posty są ŻAŁOSNE... W sumie ty je sobie pewnie tylko nabijasz, ale po co??? Kompleksy??? Oj dobra nie będę marnował czasu i klawiatury, a Ciebie Ignoruję, jak pewnie wiele osób na tym forum...:-x
Napisano 06 września 2009 - 14:45

Napisano 06 września 2009 - 15:06
Oj już nie czepiaj się english masterze... Każdy (no może oprócz Ciebie) wie o co chodzi... Wszędzie gdzie widzę Twoje posty zawsze się czegoś czepiasz... Twoje posty są ŻAŁOSNE... W sumie ty je sobie pewnie tylko nabijasz, ale po co??? Kompleksy??? Oj dobra nie będę marnował czasu i klawiatury, a Ciebie Ignoruję, jak pewnie wiele osób na tym forum...:-x
faktycznie, jest błąd.
właściwie powinno brzmieć *inglysz werszyn*.
tyle krzyku o literówkę?

Napisano 07 września 2009 - 21:57

Napisano 08 września 2009 - 22:58
Brak posta
??
Napisano 09 września 2009 - 08:01
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych