Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nie rozpoznano urządzenia USB

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ulises

ulises
  • 6 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 17:33

Mam spory problem z iphonem. Po podłączeniu do PC (vista) wyświetla się komunikat ''nie rozpoznano urządzenia USB''. iphone po podłączeniu nie ładuje się, tzn. bateria niby się ładuje, ale brak ikony. itunes telefonu nie widzi. nie moge przez to zrobic restore, ani też wprowadzić go w DFU. Mam ciągle około 20% bateri. Czy ktos wie co zrobic? Wszelkie propozycje mile widziane.

#2 digest

digest
  • 126 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 17:35

[Joke] Get a Mac! [/Joke]

#3 d3tr000

d3tr000
  • 1 712 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 sierpnia 2009 - 17:37

zgraj sobie wszystko puki działa bo może być nieoczekiwany pad i serwis a pod ładowarką jest normalnie ? to tylko problem przy kablu USB do komputera ?

#4 iMaks

iMaks
  • 1 323 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 sierpnia 2009 - 17:37

[Joke] Get a Mac! [/Joke]

Get War !

Spróbuj zmienić USB.To raz.
Dwa DFU nie robi się przez PC tylko ręcznie, i właśnie ręcznie go wprowadź w ten tryb i dopiero spróbuj coś zrobić.

#5 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 31 sierpnia 2009 - 17:39

-inny sposob to restart kompa i uzycie Trybu Awaryjnego.

#6 ulises

ulises
  • 6 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 17:58

-Zapodziałem gdzieś ładowarke sieciową, ale myśle że podłączenie pod nią i tak nie załati problemu. -W trybie awaryjnym systemu vista wyskakuje ten sam komunikat, iż nie rozpoznano urządzenia USB. -Sprawdzałem wszystkie porty USB, podłączałem go także do innego PCta. -W ''trybie awaryjnym'' iphona (gdy pojawia się na wyświetlaczu kabelek i logo itunes) też nie moge nic zrobić -W tryb DFU wprowadzałem: wyłaczyłem iphona, później przez 3sec power, gdy zapala się logo na telefonie wciskam home i oba przyciski trzymam, aż gaśnie wyświetlacz. puszczam power i dalej trzymam home. I w tym momęcie pojawia sie komunikat "nie rozpoznano urządzenia USB''. probowałem zrobić jailbrake redsnow, ale on także nie widzi telefonu w trybie DFU. HELP :( edit: nie moge zgrać wszystkiego z iphona zanim padnie wogóle, ponieważ podlączenie do kompa jest niemożliwe.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych