Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Lockscreen nie reaguje na dotyk / ''zawiesza'' się

• Please log in to reply
37 replies to this topic

#26 Daczer

Daczer
  • 22 posts

Posted 31 August 2009 - 00:21

Skazany: Na jakim sofcie Ci chodzi ok ? Ja mam go pare dni ale ładuje go tylko stacją do kompa i to nie do pełna (pare razy dziennie po 30 min) Jutro zrobię test na 3.0.1 zobaczymy jak będzie

#27 Kijax

Kijax
  • 79 posts
  • SkądLewin Brzeski

Posted 31 August 2009 - 21:29

mam pewne spostrzeżenie. mianowicie dziś miałem kolejny przypadek zawieszenia się odbierania rozmowy przychodzącej. telefon dzwonił, był podświetlony ale suwak nie chodził... wiec zdenerwowany przetarłem go o bluzkę i od razu podziałało :D

#28 skazany

skazany
  • 19 posts

Posted 03 September 2009 - 14:50

Sof 3.01 Do dziś wszystko chodziło gites, w szkole ponownie mi się zawiesił i do teraz nie ogarnia.. Uda się włączyć coś tam porobić, zablokuje fona i znów ''odblokuj'' nie działa, tzn. nie reaguje na dotyk. Masakra z tym jest, nie mam czasu nawet ostatnio zrobić downgradu do 2.2.1(rozmawiałem ze sprzedawcą i zalecił zrobić downgrade do 2.2.1 bo gdy on go użytkował na 2.2.1 (jak wiemy jest to najstabilniejszy soft) to nic się nie działo, żadnego zawieszania. Nawet nie wiem czy bym potrafił zrobić ten downgrade, trochę dużo ''jebania'' z tym.. Masarka z tym Iphonem, telefon za tyle hajsu i się wiesza nosz ku*wa...

#29 Daczer

Daczer
  • 22 posts

Posted 03 September 2009 - 18:47

Mi już w 2 serwisach powiedzieli że to ekran i w jednym że to ekran albo płyta. Więc właściciele 2g są 450zł w plecy a 3g 100zł...

#30 skazany

skazany
  • 19 posts

Posted 03 September 2009 - 19:20

Daczer, A ty masz coś takiego, że jak Ci się zwiesi ten ekran przy tym pasku odblokowywania to nic nie możesz zrobić z iPhonem? Czy możesz normalnie np. wyciszyć dźwięk/właczyć dźwiek, włączyć iPoda (dwukrotnym wciśnięciem home)? Dziękówa za odpowiedź.

#31 Bo$s

Bo$s
  • 410 posts
  • SkądTarnowskie Góry

Posted 04 September 2009 - 12:44

Pomyślcie, jak może być to ekran skoro takie zawieszanie się ekranu nie zdarza się nigdy na odblokowanym iPhonie?

#32 Daczer

Daczer
  • 22 posts

Posted 04 September 2009 - 13:51

Wszystko normalnie działa.

---- Dodano 04-09-2009 o godzinie 14:56 ----

Pomyślcie, jak może być to ekran skoro takie zawieszanie się ekranu nie zdarza się nigdy na odblokowanym iPhonie?

Bo cały czas dotykasz ekran jak używasz iphona. Wystarczy np. że będziesz miał go w kieszeni , cały czas ekran będzie dotykany i nawet lockscreen Ci sie nie zawiesi. A odłóż iphona np. z uruchomioną stroną internetową (tak żeby sie nie usypiał jak najdłużej) a też ekran może przestać działać (miałem tak 2 razy)

Po drugie to jak mi wytłumaczycie inaczej to co sie dzieje? Bo software to na 100% nie jest...

#33 plato

plato
  • 252 posts

Posted 04 September 2009 - 15:49

Daczer dlaczego nie oddasz tego telefonu do sprzedawcy? Masz z nim same problemy. Ja bym go oddał na drugi dzień. Chyba,że kupując wiedziałeś,że się zawiesza?

#34 Bo$s

Bo$s
  • 410 posts
  • SkądTarnowskie Góry

Posted 04 September 2009 - 17:26

Daczer to dlaczego po dwóch kliknięciach już ekran działa normalnie? U mnie telefon nie raz leży cały dzień na biurku, uśpiony i takie rzeczy wtedy mi się nie zdarzają. Zdarza się to sporadycznie, niezależnie od tego czy używałem wcześniej telefonu czy nie. IMO jest to bug softwarowy, przez który ekran czasem nie jest do końca wyprowadzany ze stanu uśpienia i dotyk nie jest odczytywany. Proponuję napisać maila do supportu apple.

#35 skazany

skazany
  • 19 posts

Posted 05 September 2009 - 10:35

Daczer, zadałem Ci pytanie już 3 lub 4 razy i jezcze ani razu mi nie odpisałeś.. boss: Również, myślę że to jest jakiś bug softwarowy, ponieważ u mnie jak sie zawiesi to nic nie można zrobić, nie można do mnie dzownić(tak jak by telefon był wyłączony), nie da się włączyć iPoda, nie da się podgłosić, wyciszyć no, nic się nie da zrobić. I czasem jest tak, że po jakimś czasie się odwiesi i jest wszystko okej. Prawdopodobnie dzisiaj wieczorem, spróbuje zrobić downgrade do 2.2.1, bo gdy pisałem ze sprzedawcą to mówił że było na sofice 2.2.1 i wszystko było stabilne, nic nigdy mu się nie zawiesioło. Więc jak będę miał czas wieczorkiem to spróbuje zrobić ten downgrade i udziele odpowiedzi na forum, czy działa itp. Pozdro

#36 skazany

skazany
  • 19 posts

Posted 07 September 2009 - 22:41

Gówno, nie potrafie zrobić tego downgreadu : / Może mi ktoś pomoże : P?

#37 Kijax

Kijax
  • 79 posts
  • SkądLewin Brzeski

Posted 08 September 2009 - 10:33

poszukaj na forum. są tematy o downgrade.

#38 skazany

skazany
  • 19 posts

Posted 24 May 2010 - 13:27

siema, i co ogarnął ktoś ten temat? zawieszania się iphona? proszę o info najlepiej na gg-2910333 pomocy !

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users