Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

glosnik nie dziala po jb, a potem telefon... 3g 3.0

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 qwerty3

qwerty3
  • 120 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 27 sierpnia 2009 - 07:10

Witajcie, mam wielki problem. Wczoraj zrobilem sobie jb na Iphonie 3g 3.0. wszystko bylo ok, do pewnego czasu, zauwazylem ze nie dziala jeden glosnik (prawy). Poomyslalem, ze po resecie telefonu bedzie ok, tak tez zrobilem ale to nic nie dalo. Zrobilem wyzeruj wszystkie dane i ustawienia, i po tym juz tel. nie chce sie wlaczyc... Na poczatku latalo koleczko pod jablkiem i tak stalo przez 10 minut. ALe teraz przytrzymalem guzik u gory, chcialem go zresetowac, niestety po restarcie telefon wcale nie chce sie wlaczyc i do tego iTUnes go nie wykrywa, tak samo nie moge go wprowadzic w tryb DFU bo logo apple sie nie pokazuje... Jakies pomysly jak naprawic? EDIT: Udalo mi sie go wprowadzic w tryb DFU, w iTunes'ie robie Restore, zobacze czy sie uda.,

#2 kuba006

kuba006
  • 632 postów
  • SkądPoznań

Napisano 27 sierpnia 2009 - 07:30

Ales sobie namieszal wlasna niewiedza. A mozna bylo tylko wlaczyc przegladarke i wpisac Google, ale po co? Nie chce sie...
Dobra, z Twoim telefonem bylo wszystko OK dopoki nie zaczales kombinowac z restartami, resetami, restore'ami, itd'ami. Tam na dole to NIE sa dwa glosniki, tylko MIKROFON i GLOSNIK. Wiec ten glosnik, ktory nazywam mikrofonem chyba mial prawo nie wydawac zadnych dzwiekow, bo przeciez takie nie jest jego zadanie, zadanie mikrofonu jest zupelnie odwrotne niz glosnika, mikrofon rejestruje dzwiek a nie go "daje".
A teraz, w sprawach reanimacji i odratowania Twojego iTelefonu niech pomoze ktos, kto sie na tym zna i moze Ci cos doradzic, bo ja niestety jestem niekompetentny.

#3 qwerty3

qwerty3
  • 120 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 27 sierpnia 2009 - 07:41

Nie udalo mi sie zrobic restore w itunes... -_- wywala blad 1601.
Tylko, nie wiem czemu, bylem pewien ze tamten "glosnik" zawsze dzialal!

---- Dodano 27-08-2009 o godzinie 11:51 ----
Sry za odswiezanie ale naprawde potrzebuje pomocy.
Specjalnie kupilem router, zeby posciagac cos z Cydii, a tu iphone sie popsul...
Teraz mam problem, bo telefon nie chce sie polaczyc z itunes..
po prostu komputer wykrywa telefon ( charakterystyczne dzwieki) ale w itunes go nie ma...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych