!PILNE I'Phone 3G i soft 3.0 padł!!
Posted 26 August 2009 - 23:45
Posted 27 August 2009 - 00:11
[url]http://www.myapple.pl/iphone-tutoriale/108504-3-0-2g-3g-mac-windows-odblokowanie-i-aktywacja-redsn0w.html[/url]
[url]http://www.myapple.pl/iphone-tutoriale/107588-3-0-2g-3g-windows-jailbreak-krok-po-kroku-redsn0w-unlock-ultrasn0w.html[/url]
Posted 27 August 2009 - 01:22
Posted 27 August 2009 - 03:29
mam i'phone 2G i wgrany soft 3.0 ..... nie wiem jak zdjąc tego simlock'a albo powrocic do poprzedniego mojego 2.2.1 ... pomocy
Niestety te metody nie działaja, gdyż jak sciagam aplikacje "I'Phone 1.1 3_0....... Restore" .... nie mam tego pliku, nie pokazuje mi go nie wiem czemu:/ to ta aplikacja z ta kostką taką i logo iTunes... sciaga mi caly folder plikow ale tego nie ma, nie wiem czemu.... Kurcze:/ ktos wie o co chodzi
:/ ??
EDIT: Czy ktos może mi poprostu przysłać plik: "iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw" dla iphone 2G... 3.0 software.. on mi sie nei chce sciagnac:/
-musisz zmienic przegladarke na FF lub Google Chrome.
Posted 27 August 2009 - 06:49
Wiatm Wszystkich, jestem nowy na forum, mam nadzieje że dobrze trafiłem z tematem.
Mam ogromny problem, dla mnie to sprawa zycia lub śmierci i proszę was o POMOC.
Mam iPhone’a 2G 8GB… było na nim oprogramowanie 2.2.1 po Jilbreak’u wszystko pieknie chodziło, elegancko. Ale 2 dni temu iTunes spytał mnie czy nie chcę sobie zobić uaktualnienia oprogramowania do 3.0 Więc pomyślałem sobie, czemu nie.. Gdybym wiedział jaka to fatalna pułapka w zyciu bym się na to nie skusił, po zainstalowaniu, Cały iPhone’e siadł, wszystko, oprogramowanie 3.0 zostalo i nie wiem jak się go pozbyć, karta SIM nie dziala w iTunes (blokada) 2 noce próbowałem go przywrócić do życia, wszystkim co możliwe, nie mam już pomysłu co mogę zrobic by powrócić do swojego dawnego oprogramowania Straciłem wszystkie wazne DANE, jako osoba prowadząca swoja firme, jestem zalamany, a żeby było weselej, to iTunes tez się sypnął. Usunąłem go kompletnie z komputera i na nowo chciałem zainstalowac to mi wyskakuje błąd: „Nie można zainstalować usługi: „Usługa iPod” (iPod Sernice). Zweryfikuj, czy masz odpowiednie uprawnienia do instalowania usług systemu”… i od tej chwili nawet itunes’a nie mogę zainstalowac. Zainstalowałem go w laptopie firmowym i próbowałem zrobic RESTORE, to wgrywa automatycznie 3.0 i problem sie powtarza, kiedy wgrywam recznie oprogramowanie 2.2.1. (posiadam na kompie) to wyskakuja blędy…. Nie wiem co robić… Wszystko przez jeda durną aktualizacje….Powstaje chyba z tego pytanie jak odblokować I’phone 2G z sortem 3.0 :/
Błagam pokornie o POMOC!
EDIT: W TEMACIE POSTU CHODZI O 2G !
Jak ci się nie uda a jesteś z karkowa lub okolic mogę spróbować Ci pomóc
Posted 27 August 2009 - 08:06
Remek, niestety ja jestem z Bydgoszczy aczkolwiek jutro jade do Krakowa na cały dzień wiec może jakos się umowimy jesli masz czas...
Tomzik87 ....dziękuje za link, ściągnałem oprogramowanie ale to samo mam co wcześniej, nie widzi, bądx nie ma tam tej aplikacji którą rozpoznaje potem Rends0w
.....Co się dzieje?? hElP
Posted 27 August 2009 - 08:12
Posted 27 August 2009 - 08:39
Robertk572 "-musisz zmienic przegladarke na FF lub Google Chrome" --> a co to zmieni? Co ma FF do IE ?? mam na kompie oprogramowanie 2.2.1. kiedys ściągane i jest widoczne i je widzi kazdy z programów, zarówno QucikPwn jak i rendsnow.. ale jak sciagam teraz jakiekolwiek oprogramowanie to poprostu nie mam tej aplikacji, nie widzi jej, albo ja juz postradałem wszelkie zmysły... ja nie wiem o co chodzi....
Remek, niestety ja jestem z Bydgoszczy aczkolwiek jutro jade do Krakowa na cały dzień wiec może jakos się umowimy jesli masz czas...
Tomzik87 ....dziękuje za link, ściągnałem oprogramowanie ale to samo mam co wcześniej, nie widzi, bądx nie ma tam tej aplikacji którą rozpoznaje potem Rends0w
.....Co się dzieje?? hElP
mam jutro czas, napisz do mnie emaila, to sie umówimy.
Posted 27 August 2009 - 13:59
Posted 27 August 2009 - 14:21
-co ma FF do IE?
A to ze nie wypakowuje automatycznie sciaganych plikow!
Gdybys zamiast ze mna dyskutowac zrobil to co napisalem-to juz bys mial odblokowany tel!
Wczoraj odnlokowalem Gosciowi 3G w 5 min(za co musial zaplacic $ 50).
Ty masz to samo za frajer! I jeszcze marudzisz?
Skoro takis madry to radz sobie sam! Ja nie mam zamiaru i ochoty by Ci tlumaczyc to co dla mnie jest oczywiste!
Kolega z posta wyżej ma rację. Po prostu nie masz odpowiednich predyspozycji umysłowych do obsługi komputera na poziomie przeczytaj i zrób ;(
BTW. 50$? o.0? Zakładam serwis xD
Posted 27 August 2009 - 23:56
Posted 27 August 2009 - 23:59
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users