Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

PROBLEM Z IPOD NANO www.apple.com/support/ipod

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 mm111111

mm111111
  • 4 postów

Napisano 23 października 2006 - 22:32

Bardzo proszę Was o pomoc!!! Mój grajek zaniemógł :( Opis całej sytuacji:
Po kilkugodzinnym słuchaniu, rozładował się, po czym leżał ok 2 tyg. (może wiecej) w szafce, nieużywany. Po tym czasie, kiedy chciałam go naładować coś się stało. Ale najpierw podłączyłam go, pojawiła sie bateria, czyli ładował się. Zostawiłam go na godzin chyba 2. Po czym wracam patrzę na ekranik, a tam z tych kilkuset tysięcy kolorków zrobił się jeden czarny :?....pojawił się tzw. "ptaszek" i "ok to disconnect"...więc odłączyłam go, a następnie szybko mignęło mi znaczek apple,a następnie ikona wykrzynik z folderem (wszystko na czarno, zupełny brak kolorów, jakby sie włączył jakiś tryb awaryjny lub coś) a pod nim adres [url]www.apple.com/support/ipod[/url] .....i w tym momencie mój ipod zamiera, zero odzewu. Zaden reset nie pomaga. Gdy podłączam go znowu do kompa, tak jakby bateria się ładuje, i iTunes się włącza.Ale po ponownym odłączeniu reaguje tym samym alertem. Ktoś wieco to może być ? ...Mam starszą wersję iTunesa ....windows XP prof. Plis pomóżcie!!!! Z góry dzieks.

#2 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 23 października 2006 - 22:57

Wejdź na tą stronę*i poszukaj rozwiązania problemu. Proponuję*ściągnąć*ipod updatera i zrobić restore lub update.

#3 mm111111

mm111111
  • 4 postów

Napisano 23 października 2006 - 23:08

Problem wciąż nierozwiązany

Mimo, że znam angielski jako tako, te instrukcje na [url]www.apple.com/support/ipod[/url] do mnie nie przemawiają :P a mógłbyś po "polskiemu" wytłumaczyć mi to co napisałeś :P Z góry dziekuje 1 more time ..iii dzieki za szybką odpowiedź ! :)

#4 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 23 października 2006 - 23:12

[url]http://www.myapple.pl/showthread.php?t=19125[/url]

Użyj funkcji szukaj. Postępowanie z każdym ipodem jest takie samo. Albo restore, albo update, albo resetowanie niepodłączonego ipoda, albo resetowanie ipoda podłączonego do kompa, albo do ładowarki sieciowej (w starszych ipodach to chyba konieczność). Coś zawsze zadziała.

#5 mm111111

mm111111
  • 4 postów

Napisano 23 października 2006 - 23:50

Eureka ! ;) Spox spox, właśnie zainstalowałam itunesa 7 i teraz robie update ipoda, zobaczymy co z tego bedzie...dzieki za odpowiedź. pozdrawiam

#6 PavelM

PavelM
  • 1 535 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 października 2006 - 11:10

Mimo, że znam angielski jako tako, te instrukcje na www.apple.com/support/ipod do mnie nie przemawiają :P a mógłbyś po "polskiemu" wytłumaczyć mi to co napisałeś :P Z góry dziekuje 1 more time ..iii dzieki za szybką odpowiedź ! :)

Jest i po "polskiemu":
http://www.apple.com...ort/instrukcje/

wystarczy poszukać.

#7 mm111111

mm111111
  • 4 postów

Napisano 24 października 2006 - 11:30

:| prosić facetów o pomoc... O jeju...ależ ja głupiutka jestem !:mad: Gdybym to tam znalazła to bym tu nie prosiła o pomoc. Nie chciało mi się otworzyć, pewnie z powodu zamulającego neta. Ogólnie dzieki za pomoc chłopaki , ale poradziłam sobie już sama :) Pozdrówki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych