Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Gela skins (opinie) vs. iShield

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
46 odpowiedzi w tym temacie

#1 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 18 sierpnia 2009 - 13:07

Jak w temacie, dostałem nowego iphona 3gs, na starym w kolorze czarnym posiadam iShield, ale z tego co wyczytałem iShield na białym iPhonie żółknie dlatego pytam co sądzicie o GelaSkins!? 1. czy grafika się ściera? 2. czy trzyma się tak dobrze jak iShield? 3. czy jest trwała i jak długo już macie na swoim iPhonie? Pozdrawiam!

#2 Dr.No

Dr.No
  • 183 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 sierpnia 2009 - 13:13

Gelaskins jest niesamowite! mam od roku i zero śladów zurzycia(nie wiem jak sie pisze do słówko).

#3 pio5

pio5
  • 158 postów
  • SkądTychy

Napisano 18 sierpnia 2009 - 13:20

mam na 2 sztukach gelaskiny i moge polecic z czystym sumieniem. Nie sciera sie, dobrze sie trzyma i jest trwala.

#4 Machiavelist

Machiavelist
  • 156 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 18 sierpnia 2009 - 13:29

ja na moim 3g mam gelaskina od jakiś 3 miesiecy i też nadal wygląda jak nowa

#5 shaqui

shaqui
  • 586 postów
  • SkądGdynia

Napisano 18 sierpnia 2009 - 13:45

Przesłałbyś zdjęcie jak wygląda telefon z tymi naklejkami, kiedyś na 3G używałem iSkin Solo ... ale za bardzo pogrubiał mi telefon, nosze swój w pokrowcu skórzanym ale zastanawiam się nad taką naklejką tylko chciałbym zobaczyć jak to wygląda, możesz podesłać zdjęcia ?

#6 Machiavelist

Machiavelist
  • 156 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 18 sierpnia 2009 - 14:39

nie ma sprawy - moge podesłac foty, tylko wróce do domu bo w pracy nie mam dostępu do aparatu. No chyba że jakiś inny urzytkownik geloskórki bedzie szybszy. Jednak w moim odczuciu pogrubia na tyle mało że prawie tego nie czuć

#7 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 18 sierpnia 2009 - 18:11

W takim razie czekamy na foto, czy ktoś zamawiał z GelaSkins Polska | Ochrona ze Stylem. cena takiego czegoś to 49zł z kosztami wysyłki. Koszt od producenta to 15$ więc wychodzi praktycznie na to samo więc jak coś od nich zamówie;)
dzięki wszystkim za odpowiedzi!

#8 mAsHER

mAsHER
  • 210 postów
  • SkądBytom

Napisano 18 sierpnia 2009 - 19:18

a czy po odklejeniu gelaskin zostaja jakies slady ? np gdy sie odklei po 6 miesiacach ? ile takak naklejka wytrzymuje ?

#9 iGor S.-8e6949e8a8

iGor S.-8e6949e8a8
  • 675 postów

Napisano 18 sierpnia 2009 - 19:24

a czy po odklejeniu gelaskin zostaja jakies slady ? np gdy sie odklei po 6 miesiacach ? ile takak naklejka wytrzymuje ?

Nie zostawia żadnych śladów ;)

Spokojnie. Nie odklei się nawet po roku (mam na PSP8-) )

Mam rok i dalej jest jak nowa (PSP na które ją przykleiłem też;) )

#10 Machiavelist

Machiavelist
  • 156 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 18 sierpnia 2009 - 19:59

u mnie to wygląda tak, mam nadzieje że w miarę dobrze widać, IP jest dość intensywnie eksploatowany co widać np. po widocznej na zdjęciach warstwie brudu na brzegach skórki ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#11 shaqui

shaqui
  • 586 postów
  • SkądGdynia

Napisano 18 sierpnia 2009 - 21:31

Dzięki za te zdjęcia! Wygląda super, trzeba teraz zamówić :)

#12 Machiavelist

Machiavelist
  • 156 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 18 sierpnia 2009 - 22:05

Nie ma sprawy, ciesze się że mogłem pomóc :) osobiście polecałbym jeszcze jakąś dobrą folie na ekran, ja tak mam i IP mimo nawet kilku małych upadków, okazyjnego (jak się zapomnę) noszenia w kieszeni z kluczami i dość częstego kładzenia na biurku tak ja na tych zdjęciach jest nadal w stanie niemal idealnym, tylko srebrnej ramce się dość mocno dostało, no ale to w końcu telefon którego się na co dzień używa wiec chyba nie ma co się łudzić że uda się go zachować w stanie jak nowy

#13 Quimeen

Quimeen
  • 1 004 postów
  • SkądTrzebinia

Napisano 19 sierpnia 2009 - 15:03

Dorzucę się do zadowolonych użytkowników Gelaskins ;) . Moja naklejka ma 10 miesięcy i nadal trzyma się super i wygląda super (no, trochę już porysowana). Polecam bo warto.

#14 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 20 sierpnia 2009 - 12:23

Zamówione:D

#15 liroyek

liroyek
  • 530 postów
  • Skądslask

Napisano 31 sierpnia 2009 - 09:18

Panicz pochwal sie jesli juz masz :) ja juz tez zamowilem gelaski+gelascreen czy jakos tak ;)

#16 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 03 września 2009 - 18:59

mam, mam i jest naprawdę zaje... Przyszla mi 2 dni po dokonaniu przelewu na ich konto:D ale co do gelascreen mam własne "folie" na ekran, mniej się otłuszczają i fajnie czyszczą się w kieszeni, przy kontakcie z materiałem, ale nie prowadzę na razie sprzedaży, bo jest dużo gów.. na allegro które wyglądem się nie różni, a nie chce zniżać ceny. Pozdro!

#17 gucorek

gucorek
  • 596 postów
  • SkądStalowa Wola

Napisano 03 września 2009 - 19:11

Mógły ktoś wrzucić te zdjęcia na imageshuck czy cos w tym stylu bo ja mam tylko 2 pytajniki??

#18 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 08 września 2009 - 11:41

Za miesiąc nowa polska firma zaczyna dystrybucje skins'ów na PL, będą to polskie skins'y! po super cenie, przystosowane dla posiadaczy chwytów pod NAVIGON'a i TOM TOM'a! Nie wiem jak wy ale ja będę wspierał Polskich producentów, o ile materiał będzie tak dobry jak gela, z którymi ciężko jest zamontować iPhona na dedykowany chwytnik. Pozdro!

#19 yeloo

yeloo
  • 25 postów

Napisano 17 września 2009 - 14:08

a do iphone ten gelaskins posiada także folie na ekran ??

#20 Mystik

Mystik
  • 134 postów

Napisano 17 września 2009 - 14:41

a do iphone ten gelaskins posiada także folie na ekran ??

Mam normalnie dejavu :)
Bardzo podobny wątek rozwija się równolegle.
Gelaskins to naklejka na tył.
Gelascreen to folia na przód.
Obie rzeczy kupujesz razem lub osobno, ale płacisz za nie osobno. Sam Gelaskins nie zawiera folii na wyświetlacz.

pozdrawiam

#21 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5 535 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 12:00

Wideorecenzja Gelaskinów: http://www.myapple.p...la-iphonea.html

#22 paichivo

paichivo
  • 66 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 12:07

Używam GelaSkin i GelaScreen. Polecam. Ciekawe motywy i trwała, u mnie co prawda po 2 miesiącach są rysy, ale to kwestia użytkowanie. GelaScreen jest bardzo cienki, prawie nie widać.

#23 buli90

buli90
  • 32 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 18:44

a można zrobić takie coś takiego ja np.moje zdjęcie własne ? podesłać projekt? na zamówienie ?

#24 polonyr

polonyr
  • 3 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 18:26

Mam swoją naklejke od nowości i myśle że co jakiś czas będe kupował nowe żeby mieć nowe grafiki bo stan jest idealny a po ściągnięciu można zalożyć ją jeszcze raz!!

#25 PETER-SZEF12

PETER-SZEF12
  • 208 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 17:06

ja dzisiaj zamówiłem gelascreen i gelaskins xD moj kolega ma i super to wyglada a jak mi pokazal swojego 3g (po zdjeciu gelaskina ale potem znowu go zalozyl) na ktorym ma to od nowosci myslalem ze kupil nowiutkiego rewelacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych