Witam
Jestem aktualnie w Wiedniu i mozliwe ze bede tu studiowac. Jest tu bardzo dobra promocja. Otoz dla studentow wiekszosoci panstwowych uni w Austrii obowiazuje -12% na wszystkie mac'i a do 8-go sierpnia jesli ktos kupi mac'a to dostaje zwrot 185 euro przy zakupie iPoda touch (wiec wychodzi za jakies 40 euro touch).
np macbook pro 13,3" najnizsza wersja jest za 1040euro, mysle ze to dobra cena, a Wy?
Czy w polsce jest taka akcja zwana 'apple on campus' ?
Pozdrawiam !

Apple on Campus
Rozpoczęty przez
paroofa
, 11 sie 2009 20:10
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 sierpnia 2009 - 20:10
Napisano 12 sierpnia 2009 - 13:21
Jak dobrze trafisz to jeszcze przejdź się do Saturnu na Mariahilfe (GernGross) i zerknij czy nie ma dodatkowych promocji bo w ubiegłym tygodniu była wyprzedaż maków, a przyznam że sam nad tym myślałem czy nie wziąść. Średnio 200-300 euro na maku, w dodatku łączyła się z promocją Campusu =)
W Austri jest multum promocji na sprzęt Apple więc prędzej czy później znajdziesz coś w naprawde dobrej cenie, chodź napewno zauważysz w przyszłości na uczelni, że tam b. popularne są komputery marki DELL szczególnie na TU
Swoją drogą gdzie chcesz studiować UV czy TU ? Ja jestem po TU i ciesze się, że się wtedy zdecydowałem

Napisano 03 września 2009 - 13:37
Witam
Sam skorzystalem z tej promocji. Wyszlo 1050euro MBPro + touch 8gb. czyli mozna powiedziec ze mbp za 3500zl. Cena mowi sama za siebie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych