Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Gdzie itunes zapisuje pobrany soft ?

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 wierzbikowo

wierzbikowo
  • 85 posts
  • SkądGorzów Wielkopolski

Posted 10 August 2009 - 16:38

Cześć zrobiłem restore oczywiście wcześniej pobrał soft na 274 chyba mega. Po czym zrobił restore ale nie działa i tak wszystko bo muszę go odblokować za pomocą redsnow. I tam potrzebuję soft gdzie go znajdę ? pozdrawiam.

#2 kierowcatestowy

kierowcatestowy
  • 339 posts

Posted 10 August 2009 - 16:47

C:\Documents and Settings\NAZWA_USERA\Dane aplikacji\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

#3 Bo$s

Bo$s
  • 410 posts
  • SkądTarnowskie Góry

Posted 10 August 2009 - 20:19

Jeśli wgrałeś soft 3.0.1 to do odblokowania potrzebujesz plik z softem 3.0 (jeśli nic się nie zmieniło w ciągu ostatnich dni).

#4 jankoli

jankoli
  • 52 posts
  • SkądGLIWICE

Posted 25 September 2009 - 12:58

Witam A moze ktos wie gdzie sie zapisuje plik z softem w itunes ,ale pod WINDOWS VISTA ?????????

#5 trocu

trocu
  • 770 posts

Posted 25 September 2009 - 13:07

Witam
A moze ktos wie gdzie sie zapisuje plik z softem w itunes ,ale pod WINDOWS VISTA ?????????

Vista? A co to takiego?! :)

Moze tu?
C:\Users\nazwa_uzytkownika\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates\

#6 robertpatryk

robertpatryk
  • 372 posts
  • SkądŁódź

Posted 25 September 2009 - 15:49

wyszukaj u siebie na PC: "*.ipsw" zaznacz by szukało w plikach i folderach ukrytych

#7 MaciexD

MaciexD
  • 17 posts

Posted 06 November 2009 - 17:18

Pomocy. Co mam zrobic jeśli robię wszystko wdg. instrukcji i jak daje make it ra1n to mi sie robi tam resetuje i wogole wlacza sie na nowo i nie mam ikonki blacknra1n w iphonie Nie wiem co robic. Z góry dziekuje. Pozdrawiam

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users