Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Bateria zewnętrzna do 3GS

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 soo

soo
  • 159 posts
  • SkądPoznań

Posted 08 August 2009 - 17:01

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Poszukuję baterii zewnętrznej do iPhone'a 3GS. Nie chodzi mi tutaj o jakieś akcesoria, które będą mi wystawały z dołu telefonu, poszukuję bardziej czegoś co będzie robiło mi także za ETUI do mojego telefonu. Dodam tylko, że zależy mi na niezawodności i jakości sprzętu - nie mam zamiaru znów przechodzić katorg z tanim sprzętem tego typu. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam

#2 Mr.Crash

Mr.Crash
  • 660 posts
  • SkądWrocław

Posted 08 August 2009 - 20:23

Bylo juz o zewnetrzej bateri do iPhone ... poszukaj na forum i na allegro. Taka bateria pasuje do 2G 3G i 3GS nie ma znaczenia

#3 soo

soo
  • 159 posts
  • SkądPoznań

Posted 17 August 2009 - 20:48

a nadal czekam na wypowiedzi ;)

#4 Daniolol

Daniolol
  • 22 posts

Posted 17 August 2009 - 21:06

Blog – iPod, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS – informacje … Fajna dodatkowa bateria dla iPhone 3G

#5 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1492 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 August 2009 - 21:06

YouTube - Mophie Juice Pack For The iPhone 3G

---- Dodano 17-08-2009 o godzinie 22:07 ----
iPhone 3G MOPHIE APPLE dodatkowa bateria W-wa fakt (711114762) - Aukcje internetowe Allegro

#6 budzik1

budzik1
  • 347 posts

Posted 18 August 2009 - 21:13

Bylo juz o zewnetrzej bateri do iPhone ... poszukaj na forum i na allegro. Taka bateria pasuje do 2G 3G i 3GS nie ma znaczenia

Mylisz się, spotkałem w internecie mnóstwo baterii działających tylko na 2G, na 2G i 3G ale nie na 3GS oraz te które obsługują wszystkie modele iPhone. Dlatego warto przeczytać zawsze specyfikacje albo zadać wprost pytanie producentowi żeby nie było potem bólu...

-----

Ja z kolei poluję na Kensington Battery Pack (nie wersja mini) bo potrzebuję mocnej baterii która ma dodatkowo kabel a nie jest podłączana jako etui czy bezpośrednio do telefonu. Chodzi o to że potrzebuję dodatkowe źródło zasilania do iphone na rower (właściwie do iphone'a zamonotwanego w uchwycie rowerowym).

Zastanawiałem się nad ładowarką solarną ale te tanie mają chyba tylko obsługę iphone 2g

#7 stivii

stivii
  • 144 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 August 2009 - 14:52

Ja używam ENTRE.PL - Autoryzowany Dystrybutor GARMIN - XPAL Power XP4001 (2 wyjścia) takiej na rowerze i jest mistrzostwem świata. 4 pełne lądowania.. jest taka torebeczka na ramę Topeak'a i on idealnie sie tam mieści Torba na ramę Topeak Tri Bag / Torby na kierownicę / Sakwy, torby i worki / Sklep rowerowy / Bikeman ,do tego montaż RAM albo innego producenta z wycięciem na kabel i jazda:) sa tez baterie tego producenta 8000mah i 18000mah. Do tego ma dwa wyjscia USB dzieki czemu mozna ladowac dwa różne urządzenia na raz. Oglonie mam go od 3 miesiecy i jestem bardziej niz zadowolony. IP3G na 99% bedzie pasowal tez do 3GS.

---- Dodano 19-08-2009 o godzinie 13:53 ----
ładowarke solarną sobie odpuść testowałem tanie i drogie. porazka.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users