Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[Poradnik] instalacja Diablo na Mac OS X

• Zamknięty Temat jest zamknięty
39 odpowiedzi w tym temacie

#26 radeg

radeg
  • 470 postów
  • SkądFG/ZS

Napisano 01 maja 2010 - 16:53

nie, to są dwa różne systemy a gra jest jedna i ta sama ... nie da się grać w nic na maku przecież.... musisz wyrzucić grę do kosza a komputer wyłączyć... wybacz ale nie mogłem się powstrzymać od głupiego komentarza (głupie pytanie, głupia odpowiedz) to że są to dwa różne systemy wcale nie przeszkadza by grać... ale nie prościej było spróbować niż zadawać takie pytanie?

#27 Lolko13

Lolko13
  • 8 postów

Napisano 16 maja 2010 - 11:21

Klucze:
[url=http://www.allegro.pl/item1040245731_diablo_2_lod_ii_cd_key_klucz_24_7_automat.html]DIABLO 2 + LoD II CD-KEY/KLUCZ - 24/7 AUTOMAT (1040245731) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Sprawdzone, działają. Od razu dostałem klucz na maila.

#28 marcins

marcins
  • 6 postów

Napisano 16 maja 2010 - 17:54

kupilem wlasnie na tej aukcji tez klucze i jeden nie dziala zobaczymy jak sie zachowa sprzedawca ;) wyskoczylo mi przy dodawaniu klucza do czystej wersji diablo2 The authentication key you entered has already been claimed. heh a nr tel podany na aukcji albo wylaczony albo nie ma takiego -------- dostalem nowy klucz dzisiaj i zadzialal ;)

#29 AleXander

AleXander
  • 175 postów
  • SkądŁódź

Napisano 18 maja 2010 - 17:34

Również zamówiłem z tej aukcji. Od razu dostałem 2 klucze na maila. Obydwa skopiowałem i wpisałem na konto na battle.net'cie, klucze do gier zostały dodane i zacząłem pobierać gry. Już mam zainstalowane i działają. Sprawdź czy dobrze skopiowałeś klucze. Jeśli tak i nie działają to albo dogadaj się z tym gościem albo napisz do allegro.

#30 DzonLon

DzonLon
  • 403 postów

Napisano 19 maja 2010 - 13:19

Nie chcę, aby zostało to źle zrozumiane, jako spam lub coś. Pobrałem sobie wiele gier z serwerów blizzarda, wszystko działą wyśmienicie, jedynie czasu brak. Sprzedaję konto z tymi grami, WARCRAFT 3 STARCRAFT DIABLO 2 + DODATKI ZESTAW MAC (1043959527) - Aukcje internetowe Allegro . Myslę, że komuś bardziej przydzadzą się niż mi.

#31 Fikou

Fikou
  • 475 postów
  • SkądStettin, Poland

Napisano 10 czerwca 2010 - 19:46

ideaaalnieee miałem szwabską wersje, diablo II + dodatek.. i nie wiedziałem co z tym zrobić. Zrobili to samo co Steam ! brawo dla Blizzard.. takie akcje zachęcają do kupna oryginalnych kluczy ! :)

#32 orius

orius
  • 370 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój, PL

Napisano 09 września 2010 - 16:33

a ja mam problem z pobraniem gry. kupiłem cd key, wprowadziłem. domyślne gry pokazały mi się w języku polskim (nie miałem podczas wpisywaniu key'a wyboru wersji systemowej) i była dostępna tylko na Windę, zmieniłem jednak język na English (US) i opcja pobrania na Maca uaktywniła się. pobrałem klienta, odpaliłem i wyskoczył następujący błąd:
http://i56.tinypic.com/25yves8.png
zmieniłem na English (UE) to samo, zmieniłem kraj pobytu na UK, to samo. przy próbie pobrania dodatku jest nie inaczej.
zaczyna mnie to trochę denerwować bo ani nie da się znaleźć na forum Blizzardu jakiejś pomocy sensownej ani rozwiązania co mógłbym na to poradzić.
mam nadzieję że pomożecie bo specjalnie kupiłem sobie myszkę do tej gry (bo tak do pracy wystarczał mi gładzik). :D

#33 metal_man

metal_man
  • 489 postów
  • SkądChorzów

Napisano 09 września 2010 - 18:26

Napisz do pomocy Blizzarda. Ale przed tym zobacz co przyniesie zmiana hasla. Przy nowym Starcrafcie rozwiazywalo to drobny problem.

#34 orius

orius
  • 370 postów

Napisano 09 września 2010 - 18:49

do Blizzarda napisałem, na ich forum znalazłem kilka opcji które mogą pomóc ale nic nie dały. to samo zmiana hasła... w jednym z wątków wyczytałem że to może być wina zablokowanych portów od dostawcy internetu, ale nie wiem jak to u siebie sprawdzić ani o co w tym chodzi ( :P ).

#35 metal_man

metal_man
  • 489 postów
  • SkądChorzów

Napisano 09 września 2010 - 19:43

Watpie, ze to o dostawce chodzi. Wyraznie jest napisane problem z autentykacja/autoryzacja. Pewnie troche bledow sie porobilo wraz z odpaleniem nowej strony Blizzard i jeszcze nie do konca wszystko wyprostowali. Tak czy inaczej pomoc techniczna daje rade :)

#36 orius

orius
  • 370 postów

Napisano 09 września 2010 - 19:49

oby... kupiłem grę po to by w nią grać a nie podziwiać jak to ona ładnie wygląda jako ikonki na stronie battle.net. :) zresztą, nie jestem jedynym z tym problemem i nie jest on od dziś (mniej więcej już z 2009 roku widziałem tematy)...

#37 soil

soil
  • 100 postów
  • SkądBielsko-Biała, Poland

Napisano 10 września 2010 - 08:25

a ja mam taki błąd:

Process: Diablo II [3215]
Path: /Applications/Diablo II/Diablo II (Carbon)
Identifier: com.blizzard.Diablo2
Version: 1.12 (1.12)
Code Type: PPC (Translated)
Parent Process: launchd [127]

co tu robić?

Mam to samo na 10.6.4.
Ma ktoś może rozwiązanie? Bo z chęcią bym sobie pograł :D

Wie ktoś jak zaaplikować pacza 1.13c, gdy gra się właściwie nie włącza?

EDIT:

http://forums.battle...117787&sid=3000
Ten wątek rozwiązuje problem ;)

Swoją drogą blizzard mógłby umieścić na serwerach wersje z paczem 1.13c..

#38 orius

orius
  • 370 postów

Napisano 10 września 2010 - 14:15

Blizzard to mógłby zrobić coś z tym błędem autoryzacji, bo widzę że mnóstwo osób od 2009 roku ma ten problem. :/

#39 olo94pl

olo94pl
  • 5 postów
  • SkądLeicester, UK

Napisano 18 grudnia 2011 - 17:46

witam, wiem ze trosze stary temat ale zrobiwszy wszystko jak w poradniku i po pobraniu diablo i kliknięciu na installer wyskakuje mi komunikat ze PowerPC nie jest juz obsługiwany. Co robic?

#40 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 18 grudnia 2011 - 22:33

Zgodnie z regulaminem, nie odświeżamy wątków starszych niż pół roku. Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych