Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iClinic - problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 snes

snes
  • 13 postów

Napisano 08 sierpnia 2009 - 09:05

witam jakis czaas temu pisalem do pana z iClinic w sprawie wymiany ekranu w moim i3G i pan zaoferowal mi ta usluge za 350zł wiec wyslalem mu telefon. Po miesiacu czekania napisalem do niego czy juz zrobione i mi odpisal:

Witam,

Urzadzenie przeszło działania antykorozyjne (250zł) i do wymiany jest ekan LCD (350zł).

Czy akceptuje Pan koszt ekranu LCD ?

czy ma prawo robic cos takiego w bialy dzien?
co moge zrobic ?
:confused:

pozdrawiam

#2 amcieq

amcieq
  • 361 postów
  • SkądLondon

Napisano 08 sierpnia 2009 - 09:14

nie mam pojecia szczerze mówiąc ale wiem jedno, próbowałem skonatkować się z iclinic mailowo, zero odpowiedzi, telefony na stronie nie odpowiadają...... więc po postu skorzstałem z oferty innej firmy....... teraz czekam, ciekawe czy u konkurencji będzie podobnie jak u Ciebie.....

#3 iPodzik

iPodzik
  • 187 postów

Napisano 08 sierpnia 2009 - 10:20

Serwisy zawsze biorą pieniądze za diagnozę... Mogłeś wziąć to pod uwagę wcześniej...

#4 snes

snes
  • 13 postów

Napisano 09 sierpnia 2009 - 14:00

po namowie :D pan z iClinic zdecydowal sie pokryc usluge antykorozyjna z wlasnej kieszeni, a co dalej bede wam relacjonowal:cool:

#5 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 10 sierpnia 2009 - 15:34

Jaki ten Pan z iClinic dobry, że pokrył koszty z własnej kieszeni :)

#6 snes

snes
  • 13 postów

Napisano 01 września 2009 - 13:44

pan z iClinic przyslal mi naprawiony telefon poczta, jednak historii nie koniec bowiem uszkodzil go na kancie ,chyba przy otwieraniu, pedantem nie jestem i mi to nie przeszkadza bo uszkodzenie jest nie wielkie,
[URL=http://img25.imageshack.us/i/iphonelog.jpg/]Dołączona grafika[/URL]

jednak jesli chcialbym go sprzedac, bylo by trudniej, oprocz tego złamany został simlock - o co nie prosilem, jednak chcialemto zrobic pozniej mimo wsyztsko wiec jest to na +,

reasumując z posrod wszystkich serwisów iclinic ma najtansza usluge wymiany ekranu i musze przyznac ze jestem zadowolony bo tewlefon smiga jak nówka.

#7 d3tr000

d3tr000
  • 1 712 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 września 2009 - 19:24

no nie wiem czy bym podchodził do tego jak pan, jak dla mnie to nie jest wporządku zapłaciłem za naprawienie a nie doprawienie telefonu

#8 bilbo172

bilbo172
  • 47 postów

Napisano 01 września 2009 - 21:12

reasumując z posrod wszystkich serwisów iclinic ma najtansza usluge wymiany ekranu i musze przyznac ze jestem zadowolony bo tewlefon smiga jak nówka.

Biiiiiiiip! 350 zł za wymianę LCD to nie jest najniższa cena :)

#9 bart886

bart886
  • 111 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 02 września 2009 - 17:48

tu masz tańszą wymiane LCD o 100 PLN tańszą UsĹ�uga wymiany LCD w iPhone 3G | Serwis iPod/iPhone | iSense.pl - TwĂłj sklep z pasjÄ�: Sklep z akcesoriami do iPhone, iPod, MacBook i nie tylko

#10 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 21 września 2009 - 17:33

jednak historii nie koniec bowiem uszkodzil go na kancie ,chyba przy otwieraniu

Dołączona grafika

nie uszkodził, lecz raczej czymś przypalił :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych