Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Czy jest możliwość autmatycznego usunięcia zdublowanych utowrow

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 mann

mann
  • 123 posts

Posted 08 August 2009 - 08:50

Witam, mam na ipod classic 20Gb ponad muzykę zgraną z płyt oryginalnych i teraz tak ponieważ zgrywałem kilka razy to niektóre utowry są zdublowane. czy mozna w jakiś spsooļ jeśli takowy istneije , usunąc te zdublowane utowry - czy itunes potrafi to zrobić? czy musze ręcznie każdy klinąć i del wcisnąc.. pomóżcie bo to roboty od groma... czekam na podpowiedź

#2 borzar

borzar
  • 534 posts

Posted 08 August 2009 - 09:30

tylko ręcznie - bo jak itunes ma wiedzieć który konkretny ze zdublowanych utworów ma trafić do kosza

#3 iPodzik

iPodzik
  • 187 posts

Posted 08 August 2009 - 10:17

Usuń wszystkie utwory z iTunes a następnie:
MP3 Duplikat
Następnie znów dodaj utwory do iTunes ;)

#4 Smoczy

Smoczy
  • 4066 posts
  • SkądPrzemyśl

Posted 08 August 2009 - 10:34

w iTunes: plik > pokaż rzeczy identyczne,pokaże wszelakie zdublowane pliki,nic mi nie wiadomo o automatycznym usuwaniu plików

#5 mann

mann
  • 123 posts

Posted 08 August 2009 - 11:03

Dziękuję Wam wszystkim za podpowiedzi miłego dnia :)

#6 banzai

banzai
  • 270 posts
  • SkądGliwice

Posted 10 August 2009 - 07:16

Jest jeszcze program TuneUp, wyszukuje m.in. duplikaty, ale też robi porządek w bibliotece muzycznej. Generalnie polecam, chociaż jest płatny.

#7 iGor S.-8e6949e8a8

iGor S.-8e6949e8a8
  • 675 posts

Posted 14 December 2009 - 16:36

Jest jeszcze program TuneUp, wyszukuje m.in. duplikaty, ale też robi porządek w bibliotece muzycznej. Generalnie polecam, chociaż jest płatny.

Dokładnie. A co do tej płatności - darmowo można "naprawić" 50 (czy ileś tam) piosenek ;)
A program bierze "próbkę" piosenki i sprawdza co to za utwór w internecie ;) Tak więc niestety możliwe są pomyłki :(
Ale poza tym nie jest źle, jeden z najlepszych programów do naprawiania piosenek ;)

Jest też na Windowsa (na Mac OS przede wszystkim ;) ) ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users