FLAC,APE,MPC czym na macu nagrac na CDr
Started by
Marcell_80
, 02 Aug 2009 12:47
13 replies to this topic
Posted 02 August 2009 - 12:47
witam!
jak w temacie.
jaki program mi to te pliki wypali na cd?
Posted 02 August 2009 - 14:22
Systemowo nie da rady ? Spróbuj może jeszcze jakimś darmowym softem do wypalania w rodzaju Simply Burns. Tutaj masz zbiór takich programików: Katalog tematyczny: Donwload Macworld
Posted 02 August 2009 - 15:59
Napewno Toast
Posted 02 August 2009 - 16:09
hmmm....
Simply Burns nie ogarnia tego.
wogole nic chyba nie ma na maca co moglo by dac rade.
toast tez za cienki...
marze o NERO na maca.
Posted 02 August 2009 - 16:24
Flac: FLAC - download
...resztę wygooglaj sobie sam
konwersja do aiff lub wav i nagrywasz w czym chcesz
...resztę wygooglaj sobie sam
konwersja do aiff lub wav i nagrywasz w czym chcesz
Posted 02 August 2009 - 18:49
wiem ze mozna przykombinowac ale ja potrzebuje caly program,gotowy ze wszystkimi kodekami ,ktory sobie poradzi z facami,mpcami i innymi dziadami bezstratnymi...
konversja mija sie z celem.
Posted 02 August 2009 - 20:15
FLAC bez problemu jest obsługiwany przez Toast Titanium no ale za niego trzeba niestety zapłacić. Jeśli chcesz wypalać na CD Audio bez strat to zawsze możesz przekonwertować czymkolwiek na WAV i wypalić Simply Burns.
Posted 02 August 2009 - 20:21
a jakis dobry program najlepiej free do "szerokiej" konwersji (flac,mpc,ape) WAVa znacie koledzy?
Posted 04 August 2009 - 07:38
problem rozwiazany,szkoda tylko ze na macu czasem trzeba sie nakombinowac ale to juz historia na oddzielny temat
dzieki wszystkim za pomoc ...!

Posted 04 August 2009 - 07:53
Wygooglanie nazwy oprogramowania, ściągnięcie go i użycie to jest 'nakombinować'?
Posted 04 August 2009 - 07:56
Nakombinować to ja się musiałem ostatnio żeby znaleźć na peceta jakiś sensowny download manager obsługujący rapidshare

Posted 01 April 2010 - 17:37
Jak wypalić z Flac audio CD
Link [url=http://blowintopieces.com/fluke/]Fluke: Play FLAC in iTunes[/url] Ten programik instaluje się w systemie w ten sposób że kiedy dodajesz flac do iTunes, konwertuje do apple lossless a jednocześnie pozwala SymlyBurns na rozpoznanie i przyjęcie flac do wypalenia. Osobiście konwertuję przez MAX do aiff i wypalam
Link [url=http://blowintopieces.com/fluke/]Fluke: Play FLAC in iTunes[/url] Ten programik instaluje się w systemie w ten sposób że kiedy dodajesz flac do iTunes, konwertuje do apple lossless a jednocześnie pozwala SymlyBurns na rozpoznanie i przyjęcie flac do wypalenia. Osobiście konwertuję przez MAX do aiff i wypalam
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users